Lata dagar

Det gick inte bara att sova med allt kaffe i systemet.. Jag låg vaken ca 6 timmar. Snacka om drygt! Jag gick t.om. upp och rakade benen, kunde ju ändå inte sova 😛 Nu blir det mindre kaffe i alla fall, det har man lärt sig. Om jag ska dricka får det bli mindre eftersom min kropp inte är van vid koffeinet. Men har ändå knappt druckit på ett par dagar nu..
Det är verkligen en fin sommar! Så varma och härliga dagar. Ligger och solar och ute och går. Fast idag har det inte blivit något av det kan man säga. Vet inte vart dagen tog vägen egentligen.. Men var i alla fall i Kivik och badade i havet. Det var riktigt skönt! Får ju passa på även att ta dopp i havet då det heller inte blir så många gånger egentligen för sen kommer algerna också.. Ikväll har det blivit brödbak. Gjorde det på ägg, pofibrer, fiberhusk, mandelmjöl, (bakpulver) och lite linfrö, även om det inte var i receptet. Klickade ut 4 plättar och så in i ugnen ca 10 min. Snabbt och enkelt 😉 Blir spännande att smaka i morgon!

Namaste

Gillar

Kommentarer

Matkoma

I går blev det en tur till Stenshuvud och café Annorlunda. Varit där ett par gånger innan men nu var det några år sedan.. För er som inte känner till det så är funkar det faktiskt så att du betalar ett fast pris (runt ca 70 kr) och sen får du äta så många kakor du vill! Det finns småkakor, socker och mjuk pepparkaka och typ någon vaniljbulle. Är egentligen inte så mycket för småkakor men särskilt den där vaniljbullen gick hem hos mig! Det var supermycket folk ute vid caféet (och på vägarna) Det var verkligen som ALLA skulle ut! Men det var ju också en väldigt varm och fin dag!
När man blir så mätt känns det som om man typ aldrig ska bli hungrig eller vilja äta igen men lite hungrig blir man väl till slut.. Aptiten har väl gått lite upp och ner nu i sommar och det beror kanske på värmen ? Känt sig knappt hungrig ibland..
​Idag har det blivit en lite längre promenad och kalas på kvällen i Degeberga. Skönt men totalt vindstilla på vissa ställen. Rätt skönt att komma in i skogen lite. Men jag gillar ändå värme och klagar inte. Får ju njuta och passa på nu, det är inte många dagar det är såhär.. Övat mig på vara vuxen och dricka kaffe idag också 😛 Händer ibland. Men inte riktigt äkta vara.. (Tassimo) blev nog dock lite för mycket ? Känt mig darrig och skakig.. Är det kaffet ? Nu hoppas man kan sova med koffeinet i kroppen. I morgon ska jag nog plocka hallon. Mums!

Namaste

Gillar

Kommentarer

Årets första dopp!

Det var ca 1 vecka sedan jag skrev sist.. Jag har gått på Kiviks marknad där jag fyndade ett par byxor och en VS bodymist 😉 Varit ute i det fina vädret, provat nytt brödrecept med bl.a. mandelmjöl. Blev gott, mjukt och saftigt. Bäst smak när jag värmde skivorna lite i mikron 😉 Blir nog mer bakning i veckan. Köpte 2 mini paj formar, 1 portions pajform och en ungs form idag- allt för 130 kr!

Solat lite i tivoliparken och på eftermiddagen blev det årets första tur till stranden och dopp i havet Det var riktigt skönt och härligt! Trodde inte det skulle vara så varmt i vattnet faktiskt. Sen blev det käk på Rökeriet. En trevlig och skön dag!

Det är tyvärr ingen dans förrän den 28:e igen, tror jag :/ Får vara noga med att vara ute mycket i solen och ut och gå för det kan ge mig lite energi och avkoppling.

Namaste

Gillar

Kommentarer