Skön lördag

Och så var det lördag.. Har haft en lugn och skön dag. Löst in mitt presentkort på Bodyshop och köpte de där sakerna jag ville ha och så blev det en liten tur till Åhlens också 😀 Men så kommer man genast på nya saker man vill ha och behöver 😛 Får bli vid nästa ”löning” då.. Och så har lite pynt kommit upp också. Älskar pynt och dekorationer! XD Men julstjärnan och adventljusstaken ligger faktiskt ännu uppe på vinden.. Måste ju tas ner imorgon. Första advent och första december :O

Jag kunde bara inte motstå den här juliga ugglekoppen 😛 Den invigdes med delicatobollglögg

Namaste

Gillar

Kommentarer

Känslor..

Veckosummering idag med först min sammordnare då jag summerar min vecka hur den har varit från torsdag förra veckan och till onsdagen denna veckan (likadant varje vecka). Jag ska själv försöka fundera ut hur jag arbetat mot mina mål på min rehabplan, vad jag lyckats bra och mindre bra med o.s.v. (Jag har nog förklarat det här innan lite mer detaljerat ?) Jag kände mig ledsen, frustrerad, misslyckad, för visst jag kanske har ”utvecklats” lite men jag känner att jag har fastnat. Nu kommer jag ingen vart. Trampar liksom vatten. Det är mycket känslor och jag tänker på framtiden.. Känner mig lite rädd och orolig.. Och ännu en veckosummering med gruppen på eftermiddagen. Det blev lite för mycket tror jag.. Jag grät av mig på mitt rummet innan taxin hämtade mig. Jag vet att det kanske låter superlöjligt i era öron och ögon men det var så jag kände då och jag kan också känna mig lite löjlig i efterhand och vill ju faktiskt inte gråta heller.. Är så väldigt känslig och skör, ”blödig” och även om jag är det tror jag att jag är rätt så bra på att ”stänga av”, hålla masken, hålla in och tillbaka för att sedan släppa ut det när jag är ensam eller där jag känner mig lite mer tryggare möjligtvis.
Men nog om det nu i alla fall. Det blev myspys hemma hos familjen och älskade snattsen XD Drack min först kopp glögg för i år, mamma köpte goda Magnum glassen jag och har börjat få lite julkänsla. Mysigt! 😀 Nu ska bara lite pynt upp också.. 😉

Namaste

Gillar

Kommentarer

Lite funderingar

Ingen rolig natt.. Varför kan jag inte få en lugn och god natts sömn :/ Kroppen bara skriker att den vill ligga kvar i sängen och har haft en rejäl huvudvärk, tinnitus och mått illa idag.. Men, men det kommer bättre tider.. Jag kan ju inte gå runt med sömnbrist hela tiden.
Träffade kuratorn idag och vi kikade lite på blanketten för att söka fondmedel (för mitt uppehåll, mat och annat här på Orup) Jag kan säga att det är himla tur att jag får hjälp med det här för jag tycker det verkar så svårt, krångligt och klöddigt..! Men jag måste ändå kolla upp lite saker på egen hand..
Och så var det valfri fysisk aktivitet också på förmiddagen men jag kände att jag behöver ta tiden till att jobba med det egna arbetet istället och det gick faktiskt förvånansvärt bra. Är nog typ i princip färdig och känner mig otroligt lättad. Jag klarade det!

På eftermiddagens aktivitetsgrupp började vi fundera och brainstorma med olika idéer för nästa projekt som vi kommer att hålla på med de resterande veckorna. Vi satte oss två och två för att sedan samlas igen allihopa och fick tillsammans ihop många roliga och spännande idéer om projekt. Det här kan nog bli kul!

Jag insåg att nu är nästan vecka 4 av 12’s grupprehabilitering snart är slut och det känns lite "ångestfyllt" Känner typ lite panik, stressad och kanske lite pressad. Har det blivit någon bättring/förändring ? Gör jag några framsteg ? Lever jag upp till ev.t. förväntningar ? Hur ”bra” eller ”bättre” kommer jag att bli ? Jag känner att jag måste bli bättre. Det här är min enda chans!  Vad händer sen och hur ska det gå sen ?

Namaste

Gillar

Kommentarer