Scrub och bodybutter favvos

Gillar den här scruben från Burt Bees! Krämig, mjuk formula med exfolierade aprikoskorn som varsamt skrubbar huden och lämnar huden härligt mjuk och len och ansiktet känns mycket fräschare! 😉

En av mina favorit bodybutter. Godis för huden! Pojkvännen tycker den luktar kokos och chokladbollar 😛 😉 XD

Namaste

Gillar

Kommentarer

Då var det slut..

Då var dessa induviduella veckor på Orup slut. Som tiden har gått.. Spänd på grupprehabiliteringen men tror det kommer att bli jättebra! Nu ska jag vara hemma till den 4:e och det känns lite konstigt men det känns skönt att komma hem, få lite paus och ”smälta” det hela, hitta på lite mer annat kul (och såklart ska jag ju jobba hela tiden efter rehabplanen och veckoschemat). Idag har det varit träff med psykolog där vi pratade om förra veckans mål/planering och utvärderade de. Och så sjukgymnasten då vi gick igenom balansövningarna igen som jag ska träna på hemma. Jag tyckte rehabplaneringen sedan gick bra. På min rehabplanering står mina problem/svårigheter och huvudmål samt delmål. Jag kommer fortsätta jobba med mycket samma saker samt lagt till ytterligare en grej. Jag tycker dagarna på Orup har varit bra. Jag har fått mer insikt i mina problem och fått verktyg att jobba med. Det är upp till mig att arbeta med dessa och det är ju lite av ett heltidsjobb kan man säga och så handlar det mycket om för mig att acceptera hur jag fungerar nu, kanske lite mer lära känna mitt ”nya jag” och anpassa vardagen och mitt liv efter hur jag fungerar.

Namaste

Gillar

Kommentarer

Fylla år, mål och drömmar

Som jag skrev i ett inlägg för några dagar sedan blir jag snart 22. Faktiskt exakt om en månad. Som jag också skrev då vet jag att ätstörningen har satt stopp och sätter stopp och detsamma gäller min hjärnskada. Jag känner mig lite stressad och avundsjuk för jag vet så många andra i min ålder som har hunnit med så mycket och lever ett helt annat liv än mig.. Yngre blir man ju inte och man kanske har drömmar, mål o.s.v. Nu har jag i alla fall kommit fram till en sak jag vill och det är att arbeta med barn med hjärnskador, stora som små. Förstår ju att man behöver någon utbildning till det och så vill jag gärna fördjupa mig i hjärnskador också men det kanske ingår i någon utbildning ? Att arbetspröva på fritids har tyvärr inte funkat så bra som jag önskat. Jag har trivts bra, det är inte det.. Det är hjärnskadan som ställer till det. Tröttheten, energibristen, att jag är känslig för mycket ljud på en gång, rörelsen, aktiviteten, många som pratar samtidigt, att man behöver hålla uppe ”skärpan” och koncentrationen m.m. Det känns lite tråkigt då jag trivs bra med barn och just att jag klarade det innan min hjärnskada.. Men det som har hänt har hänt. Det går inte att ta tillbaka och det gäller att göra det bästa av situationen och läget. I nuläget vet jag att det inte går att studera för mig men det kommer förhoppningsvis gå i framtiden. Men att ta små, små steg, ha mål och drömmar, göra saker man tycker om är värt en hel del och nog viktigt.

Jag har redan kollat ut vad jag vill ha till födelsedagen och jul, tihi 😛 xD Och så vanskas det kalas i november

Namaste

Gillar

Kommentarer