Jävla typ!

Idag blev det en pass på gymmet. Men jag kände idag att axeln var lite dålig så jag kunde och ville inte köra så mycket styrka. Den får återhämta sig lite till. Det är viktigt att vara försiktig. Hur som helst när jag var på väg från gymmet så möter jag/stoppar en man mig. Han är pratar engelska men det var svårt att uppfatta vad han sa. Han frågar om vägen till något och plötsligt helt oväntat- jag är inte alls beredd, så tar han tag i mig och typ håller fast mig. Tar mig på insidan av låret och kysser mig på munnen. Jag tror och känner att han ville mer.. Han luktar riktigt illa. Jag vet inte riktigt hur men på något sätt lyckas jag ta mig loss och springer som bara den iväg bort från honom. Det är först i efterhand lite chocken kom. Jag blir arg, förbannad, känner mig lite ledsen och blir och är fruktansvärt äcklad. Jävla typ! Fy fan! Jag är glad att ”bara” det hände och jag att lyckades komma undan. Både mamma och pojkvännen tycker jag ska anmäla men jag bryr mig inte om det. Vill inte. Känns inte lönt, kommer typ knappt ens ihåg hur han såg ut heller av någon anledning.. Nu vill jag bara glömma det här och lägga det bakom mig.

Namaste

Gillar

Kommentarer

Livet leker

Igår var det födelsedags för ena lillasystern som inte är så liten längre.. Och min lillebror bara växer och växer och är inte så liten han heller längre. Ja, tiden går fort.. Hur som helst var det jättetrevligt. God mat och gott sällskap.

Kvällsmat hos svärfar ikväll och så även en liten kort tur till svärmor. Klar med kvällsbestyren och hoppas kunna sova gott. Mina kraftiga nattliga svettningar (som inte beror på värme) stör mig enormt och är påfrestande för nattsömnen Fan, kan det inte bara sluta! Varför har jag det?


Jag ser nog ganska glatt och positivt på livet och tillvaron just nu. Ska vara på detta och bara njuta! Jag är glad att jag har min familj och min pojkvän. Saker att se fram emot också.. 😀

Namaste

Gillar

Kommentarer

Det blir inte som man tänkt sig..

Oj!, vilken träningsvärk jag hade efter konditionspasset i tisdags. Men det är väl bra, då vet man att man gjort något rätt 😛 P.ga. den väldiga träningsvärken kunde jag inte vara så jätteaktiv under dagen igår. Öm och stel och så. (men det blev bättre på kvällningen men sen blev det för sent för att träna) Jag ville heller inte riskera något med axeln då den är så skör nu, hoppar så lätt ur igen och dessutom gjorde det lite ont så det blev ingen styrketräning heller som man egentligen hade typ planerat och velat. Det blev istället lite solning, lite mer än 1 timme men jag var nog för sent ute för det tog dåligt eller också för att det var så kort stund. Senare på kvällen blev det lite åk i älsklings nya bil och en liten tur till svärmor också och käkade lite jordgubbar. En av de godaste jordgubbarna jag har ätit, verkligen!


Idag födelsedags/släktmiddag i Degeberga med massor av mat. Snacka om matkoma sen! Min ångest och tankarna o.s.v. har gått lite upp och ner (faktiskt funnits ganska bra stunder) och nu känns det lite sämre/jobbigare igen :(Men så är det, så är väl livet ? Med eller utan ätstörning. Man kan ju ha olika ångest också.. Men ångest blir bättre. Det gäller att möta den. Möta det farliga och utmana sig. Ha tro. Tålamod. Till sist kommer den inte finnas där. Och när jag blir fri från min ätstörning och min ångest kommer jag att må så mycket bättre och leva ett helt annat liv!

Namaste

Gillar

Kommentarer