Jag älskar…

När det känns jobbigt är det bra att försöka tänka och hitta något positivt. Jag har fått ett tips på att kan man göra en lista på allt man älskar eller tycker om så det tänker jag göra nu.
Gör en lista du också!

Jag älskar..

Min familj (mamma och 3 syskon) Står mig väldigt nära och har en bra relation till. De har ställt upp för mig i vått och torrt. '

Min pojkvän, som betyder så mycket för mig. Vi har 1 år och 3 månader den 6:e juni

Djur, som alltid har och kommer ligga mig varmt och hjärtat

Rida (Dock var det längesedan)

Dansa

Ta en promenad en fin dag

Massage

Bli ”kliad”

Vara nyrakad
och smörja in sig med kroppsolja eller bodylotion


Sätta i en hårinpackning

Sätta på en ansiktsmask

Nytvättat hår

Julen.. Det är min favorithögtid. Det är så mysigt. Baka lussebullar, pepparkakor och julgodis, Umgås med släkt och familj, dela ut paketen, julmaten och julgodiset

En god måltid/frukost

Sommarfärska jordgubbar

Sommaren, min favoritårstid

Se en bra film

Ha en slappedag

Gå på bio

Musik

Fotografera


Namaste

Gillar

Kommentarer

Sommar

Igår var jag och tränade. Blev kortare än vanligt för först trodde jag gymmet stängde kl 9 för det stod så på hemsidan men sedan när jag frågade i receptionen för säkerhets skull så sa hon kl 7! De kan ju skriva rätt på hemsidan tycker man!

Jag har tagit en liten promenad och invigt ett av klädesplaggen jag fått av Josefine. En kjol. Första gången på detta året jag har kjol/sommarkläder. Nu är det dags att plocka fram sommargarderoben för nu är sommaren här! 😀 Kollat på eurovision med mitt hjärta ikväll. Favorittippade Danmark vann. Bra låt tycker jag. Imorgon resa till familjen igen och stannar till måndag.

Namaste

Gillar

Kommentarer

Sammanfattning..

Typ nästan en hel vecka sedan jag bloggade senast.. Har bara kommit lite andra saker i vägen känns det som och så har jag nog inte pallat. För att sammanfatta det som har hänt sen sist; Hittade ett par bra löparskor till ett bra pris 😉 varit hemma några timmar och hälsa på syskon och mamma. Vi grillade och så gick vi en promenad på backarna.

Igår åka på lite ärenden med älskling. Till bl.a. Malmö och Velline och så fick jag se var älskling jobbar.

Idag kände jag mig ganska trött. Lite mer än vanligt men det var ju iväg till jobb i alla fall.. Senare på kvällen till gymmet och inviga de nya löparskorna. Vilken känsla! Det här blir bra 😀

Jag vill så gärna må bättre. Inte ha ångest, tankar eller ätstörning! Vill också vara en ”normal” människa. Vad kan man göra för att bli frisk? Jag sover dåligt, jag tappar/fäller hår, är mer trött.. Tänker också en del/mycket på mitt trauma.. Det har liksom kommit mer på tankarna igen sedan bedömningen på Orup.. Jag är också lite orolig och nervös också för det är typ uppföljning av min arbetsprövning i nästa vecka och jag känner att jag har liksom inte engagerat mig så mycket jag hade velat eller ”borde”. Har också inte varit några gånger.. Jag är rädd/orolig för vad de ska säga..

Här kommer lite bilder och kollage, det är roligt i alla fall 😉

Namaste

Gillar

Kommentarer