UKAS SMINKE - INTENSE GREEN

Goood Torsdag!

Håper alle har en nydelig dag.

I dag viser jeg frem den siste looken jeg har laget. Det er en dramatisk smoked eye / cut crease med spesielle farger. Jeg har lekt meg med Emily Noels palette i samarbeid med Makeup Revolution. Jeg har brukt fargene corduroy, dark and early, prayer, laughcry, grateful og cupcake.

Jeg likte palettet godt fordi det er et godt utvalg av spennende farger men kan også brukes om man ønsker det litt nedtonet. som mange andre paletter er grønn en vanskelig farge også i dette palettet, men likevel fungerte det. Håper dere liker looken også håper deg alle får en nydelig dag.


#love #makeupartist #makeuplover #sminke #eyeshadow #makeup #makeuplook #Theneeds #Thewants #EmilyNoel83 #makeuprevolution

  • makeup

Liker

Kommentarer

Ida Caspara ,
Nydelig som alltid vakre du ❤️ Du er superflink 👏❤️ Fint å høre hva du syns om det palettet 👏 Har det ikke selv da jeg har så mange andre å velge i så tenker jeg kan klare å dupe fargene ❤️😘
caspara-art.com
IdaMarieNess
IdaMarieNess,
Ja det kostet vel sånn 250 kr eller noe, ikke veldig dyrt for dette palettet og jeg angrer ikke, men det er ikke farger du ikke kan oppnå fra andre paletter!! Så sånnsett klarer du garantert å dupe det!
nouw.com/idamarieness