Smerter - Gull og andre fanterier

Det smerter meg langt inn i sjelen å ikke få utløp for det kreative nå. Cellene mine smelter av fordervelse. Alt jeg vil er å male. Male med alle verdens farger. Jeg vil skape og eksperimentere. Jeg vil lage skulpturer. Leke med Rosa, Gull og dillefanter. I neeeed Some paint noooow.

Men barn og flytt prioriteres først. Og pengene deretter. Sååå..........Ingen maling enda. I stedet har jeg lånt bøker på biblioteket. Tatt inspirasjon fra ca alt jeg ser. Det er litt sånn, at når man ikke har malt på en stund og ikke fått utløp, da ender man med å suge til seg en overload av inspirasjon i steden for.

HK og jeg startet på en dokumentar i går om kunst målt i penger. Og det gikk opp for meg at det finnes jo et marked for å bli stor innen kunst! Selv om de påstår at det er ca 1% av alle kunstnere i verden som "make a living" på kunsten sin, så er det jo 1% sjanse da! Ikke null, men 1 hel %. Det var snakk om store summer å, i hvert fall på auksjoner så det teller sikkert ikke helt. Og jeg kan forstå at kunstnere blir provosert. For eksempel om de har solgt sitt maleri for 1.million i et galleri og galleriet får sin prosentandel hva nå enn det er. Men så blir maleriet solgt noen år senere på auksjon for 28.millioner...........Men da er det eieren av kunsten som får pengene og ikke selv kunstneren? Det er jo ganske tilnærmet surt. Veldig surt.

Jeg tenker egentlig annerledes. For om det var meg så hadde jeg jo likevel tjent kanskje 800.000 kr på det bildet selv. Jeg hadde forsøkt å heller sette pris på at mine bilder ble så høyt elsket. I hvertfall så var det kult å se!

Jeg legger vet litt inspo i dag, både til fotografier og malerier. Samt ei lita liste over to do ting innen det kreative.

- Ta bilder i et melkebad

- Ta bilder med lyskilder og leke med lys

- Male til blodet spruter!

​#farger #maler #maling #inspirasjon #inspiration #photography #milkbath #art #Kunst  #gull #kunstner #billedkunst #milk #photography #photoshoot #photographer #maleri#maleri #painting #painttheworld #paintedladies #gold #gullkorndesign 

Liker

Kommentarer