FREDAGSHÄLSNING

Halihallå.

Har skrivit tent i fyra timmar precis. Är alldeles mosig i hjärnan. Tror det gick bra i alla fall, trots att frågorna var lite kluriga. 🙂

Jag kom hem och började fredagsstädningen. Så skönt att sen få komma tillbaka till Vasa på söndagkväll och ha rena sängkläder och städad lägenhet!

Det regnar, vilket verkar vara det nya normala. Ganska skönt ändå. Slipper man gå ut. 🥸

Det blir alltså en resa till Jakobstad i helgen också. Nästa helg bär det av till Helsingfors med mina kära väninnor. Så mysigt det ska bli att ha en tjejweekend i storstaden! Det blir så sällan nuförtiden när vi alla befinner oss på olika ställen i landet.

Efter Rukaresan förra helgen hälsade jag på fammo en snabbis. Som vanligt får man inte gå utan att ta med sig något från hennes ouppackade flyttkartonger. Jag föll för denna snäcklampa direkt. Trodde den skulle passa bra hos oss – och visst! 🤩 Jag älskar den.


Nu ska jag äta något och sedan hoppa i bilen. Det enda jag skriver om här är resorna till och från Jeppis menmen. Det enda vi gör är ju att befinna oss på E8an. Kör du mellan Jakobstad och Vasa någon gång är risken minimal att du INTE möter oss i Oravais påväg åt endera hållet… 🚙💨

Det är och förblir en osminkad dag idag. Skönt. Det hade ju ändå regnat bort när jag går ner till bilen.

Gillar

Kommentarer