Glædelig valentine allesammen. lots of love

Kys og kram <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1. Selvforkælelse!! Selv har jeg sammen med en veninde hygget med at lægge neglelak, selvbruner og fodbad. Super dejligt og lækkert, da det ikke er noget man gør særlig ofte.

2. (Til dem som går i skole) Få ordnet alle afleveringer i god tid, sådan så du kan nyde ferien med god samvittighed og uden at have afleveringer i baghovedet.

3. Tag en dag hvor du bare ligger i din seng hele dagen og enden sove, se en god film, serie eller læse en god bog. Jeg kan selvfølgelig foreslå Harry Potter marathon haha.

4. Inviter dine veninder over til lækker mad, god vin og pige hygge.

5. Nu hvor du har masser af god tid, så brug den tid på at lave noget lækkert og sundt mad, træne og gøre noget godt for dig selv og din krop.

Kys og kram <3

Likes

Comments

Nu hvor det er vinterferie er der mange som vælger at tage på ferie - og gid det var mig. Jeg har lavet en lille collage med lidt forskellige summer essentials, til dem som drømmer om ferie eller måske skal på ferie her i vinterferien.

Kys og kram <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg kunne slet ikke stå for den her jakke, da jeg for nogle måneder siden så et billede af en pige iført den her lækre krokodille jakke. Derfor ledte og ledte jeg efter en lignende jakke på nettet, og jeg kunne bare slet ikke finde en i den rigtige grønne farve eller krokodille print. Så jeg så en på mango, som godt nok ikke havde krokodilleprintet, men farven - den blev så udsolgt... Men så lidt tid efter fortalte min veninde mig, at den var fra Hosbjerg. Så jeg skyndte mig ind på deres hjemmeside, hvor jeg så, at de kun havde én tilbage i størrelse small. Så jeg kunne simpelthen ikke lade være med at bestille den hjem, selvom det gjorde ondt på min pengepung den her måned - men jeg har på ingen måde fortrudt mit køb! Jeg er så forelsket i den her jakke, og jeg synes den er super fed! Den er lige mig. Synes I den er lige så fed som jeg gør?

Kys og kram <3

Likes

Comments

Contains affiliate links
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Se lige alle de lækre ting jeg har fundet her! Igen igen, så er jeg bare helt lost i taskerne fra Rough Studios som kommer i alle mulige mønstre og farver. Ellers så ville jeg vildt gerne iføre mig dette gule sæt i løbet af vinterferien. Jeg elsker jakken, den er simpelthen så fin.

Kys og kram <3

Likes

Comments

Min veninde og jeg tog et smut til København. I kan læse mere om vores tur i mine nyeste indlæg

Boozt event i Copenhagen fashionweek

Lavet Forestilling med Musical på mit gym, hvor jeg var danseinstruktør

En træt Ida som var i skole med vildt meget søvnunderskud, wuhuuu

Kys og kram <3

Likes

Comments

1. Ligge under dynen med en kop kaffe og se en god serie på Netflix. Nogle gange kan det bare være rart at ligge for sig selv under en dejlig varm dyne og ikke skulle lave noget som helst. Det synes jeg selv er rart engang i mellem, når det nu kan lade sig gøre for mig.

2. Køb noget nyt tøj og tilføj et nyt item til din garderobe. Vi har jo lige fået løn, så det er da tid til lidt selvforkælelse.

3. Hør noget musik du elsker, og så bare fyr den helt op på den højeste volumen! I kan se hvad jeg hører fortiden lige her.

4. Vær sammen med dine veninder og lav noget hyggeligt sammen, det kunne også være nogle andre du holder af.

5. Forkæl dig selv med en hårkur, ansigtsmaske, fodbad eller ny neglelak. Noget du ikke gør så ofte, så brug tiden du har i weekenden til at forkæle dig selv lidt, det har du vel fortjent.

Rigtig god fredag og god weekend til jer alle! Nyd weekenden.

Kys og kram <3

Likes

Comments

I går havde vi premier på Musicalen "Romeo og Julie", som er den musical vi har på mit gymnasie i år. Jeg er danseinstruktør sammen med to andre piger, og jeg har lavet 3 af de danse som er med i forestillingen. Forestillingen i går gik godt, så jeg håber bare at det kommer til at gå mindst lige så godt i aften og i morgen aften. Jeg var også så heldig at få en buket blomster, fordi jeg som sagt er danseinstruktør. Og en anden ting som jeg også lige synes er lidt sjov at nævne er, at jeg normalt hader rød læbestift til mig! Jeg synes jeg ser så grim ud med rød læbestift (eller generel læbestift), men i går synes jeg faktisk ikke at det var så slemt igen. Jeg ved ikke om det var fordi jeg var så bleg sidste gang jeg prøvede det, men i hvert fald så synes jeg ikke den er helt tosset - eller er jeg helt galt på den? Nå, men det har jeg i hvert fald lige tænkt over haha. Men jeg krydser fingre for at forestillingen kommer til at gå lige så godt igen i aften.

Kys og kram <3

Likes

Comments

Instagram@idamarielind

Nouw Magazine