Body MarMar Strømpebukse Cóndor Pocket Playsuit Ministrikk for Lillelam

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Ingenting hverken smaker eller lukter bedre enn hjemmebakst. Her hjemme har ikke jeg kjøpt brød på butikken siden nyttår da jeg endelig knekte koden på gjærbakst. Bedre sent enn aldri! Fordelen med å bake selv er jo at du får bestemme hva du skal ha i brødet selv. Denne gangen gikk jeg for vanlig hvetemel, rugmel, bittelitt havregryn og masse revet gulrot.
Eksakt oppskrift har jeg ikke da alt bare har blitt puttet oppi etterhvert. Sunt og mettende er det i hvertfall og matleie storesøster sluker omtrent i seg brødskivene sine. Da kan man vel kalle det for jackpot?
Nå skal jeg nyte en aldri så liten kakao kopp for å dempe søtsuget som har kommet stigende på før Criminal Minds: Beyond Borders skal rulle på tv'n.

Likes

Comments

Anbefalinger, Hverdag

Splash splash! 💦
Det var også litt av start på dagen å våkne opp til regn. Er det noe jeg ikke liker så er det regn og sludd. Vil heller ha vindstorm i steden for alt det regnet. Men storesøster i hus derimot digger at det regner og da er det godt at garderoben hennes bugner av flott yttertøy.
Vi har prøvd mye de siste årene men favoritt settet må nok være fra Mini A Ture.
Dette har vi nå brukt noen måneder og jentungen har hverken slitt ut regndressen sin eller regnsettet. Ett ekstra stort pluss må jo være at regntøyet er super lekkert å se på.

Dette er dog fjor årets modell men pytt! Det bryr vi oss ikke så mye om her i hus. Spesielt ikke når man finner det på salg. Du kan få kjøpt dette og masse annet fint til store & små hos LilleMartine. 

Likes

Comments

Ebay

Se min vakre kjole. Jeg har sett etter en Matros kjole lik Mini Strikk sin men jeg syns at prisen var veldig stiv. Så da ble jeg veldig glad for å ha kommet over denne for bare litt over 100 lappen. Helt grei kvalitet og kjapp levering. Kan kjøpes her

Likes

Comments