Yasss! Första dagen i skolan igår och ja, redan igång med första gruppuppgiften. Vi fick ett case som vi tillsammans i grupp ska lösa, och vårt handlar om att starta en ny gratistidning. Än så länge känns det som att jag har läget hyfsat under kontroll, men fy och fan vad jag kommer vara stressad om ett tag. I can feel it coming.

Just i detta nu sitter jag och läser en text som ska vara läst inför morgondagens föreläsning. Den handlar om att tyda inskriptioner i sten i medeltida kyrkor. Alltså what the actual fuck? ? ? Ok det handlar om dåtidens kommunikation men huuuuur långt bakom i tiden ska man idas gå är ju då min fråga. Mennn bara ca 30 sidor kvar nu :):):)

Hade behövt godis i kroppen men det är STORM ute, alltså vet inte om jag ska skratta eller gråta. Bläää alltså vädret i denna stad är under all kritik. Tänk en utlandsresa nu. Behöver värme och energi. But here we are in this cold ass rainy sverige.  Geme motivation plis


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Ja!!! Vad jag har velat börja blogga länge. Sist jag hade möjligheten att skriva av mig på ett sätt som detta var det på en blogg jag drev tillsammans med Elise. Idag både skrattar jag tills jag gråter, och skäms tills jag gråter när jag läser vad vi en gång ansåg vara ett friskt sätt att bete sig. MEN kul hade vi och om jag fått möjlighet att backa bandet nu så hade jag nog inte gjort någonting annorlunda. Förutom kanske vissa ordval då, hehe.

Eftersom att varenda kotte som kommer att öppna denna blogg redan känner mig så tänker jag att vi hoppar över den delen. Där emot kan jag ju berätta vad som händer i mitt liv just precis nu. Som de flesta redan vet så bor jag och Ludde numera i Stockholm. Han pluggar till VVS-ingenjör den gamla smartkorven medans jag började arbeta på JULA Kungens Kurva. Men, efter ganska precis 5 månader har jag nu arbetat min sista dag där och ska på måndag börja gå skola igen! Jag kom in på ett program som heter "Medier, Engelska & Globalisering", och det är helt enkelt ett program där man terminvis varvar Medie- & kommunikationsvetenskap med engelska. Spännande,spännande. Speciellt med tanke på hur extremt skoltrött och förstörd jag var under gymnasiet. Jag är dock fast besluten om att innan mitt liv kan börja på riktigt, så ska jag ha en utbildning. Så, nu kör vi!

Likes

Comments