CUZ I SLAY I SLAY

https://www.thewrap.com/25-best-beyonce-moments-from-formation-music-video-gifs/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, världens mest introverta och sura kattjävel. Trots att det mesta du gör är att tigga om mat och blänga på en SÅ är du min älskade lilla ögonsten vars kurrande jag alltid kommer sakna när jag sover själv i min lägenhet. Jag saknar dina stora tassar, din mjuka och lena päls och alla små egenheter som du har för dig.

Under det här året som nu äntligen har passerat har jag mått så otroligt, otroligt dåligt - hela tiden, i princip. Jag är helt övertygad om att det hade tagit längre tid för mig att tillfriskna om jag inte hade haft den här katten som agerat fotvärmare, gosedjur och värmedyna. 💜 och JA jag är 23 år gammal och skriver blogginlägg om min katt!!!! Skäms inte ens OK det är den jag är och den jag varit sen ålder typ 6 såååå mvh

Likes

Comments

VAR PÅ ERIKSHJÄLPEN FÖRRA VECKAN. Köpte Brott och Straff!!! TIO spänn för den feta boken. Helt sjukt. Har även hittat två par Levis-jeans där för 35kr/st vid ett tidigare tillfälle. Lyckan 💕

Likes

Comments

Gröt är life.

Jag är förövrigt helt övertygad om att life as I knew it förändrades samma sekund som jag hittade Broder John & Friman. Typ en helt ny värld med ett häftigt jävla kollektiv som engagerade andra i hela landet med hjälp av deras konst.

Jag har nog hört det mesta ändå? Allt som finns på Spotify, alla mixtapes. Träffat Chefen, Erk, Gonza, Broder John, Cleo. Fangirlat som om det vore mitt jobb. "Varför???" För ATT DE GÖR precis vad de vill göra, och det de gör tycker jag är så sjukt bra.

Finns inget bättre än de som kommer från *glesbygden* och som vågar vara annat än basic. För fy fan vad tråkigt det är ändå i längden. 🙌

Likes

Comments

HeJHEJ.

Så??? Livet. Det har hänt en del. Som ni kanske anat så är jag förtillfället frånvarande från jobbet pga personliga skäl osv osv men jag börjar snart jobba igen, vilket känns kul, eftersom jag har DE SNÄLLASTE KOLLEGORNA.

HAR även köpt ADIDAS-byxor ÄNTLIGEN och vill leva i dem pga a) sköna och b) snygga. Har hunnit gå med i SSU igen samt varit på distriktsårskonferens!! Tre år sedan sist (???). Förstår knappt var tiden tar vägen. Det var kul!!!

Mer?? Hade en fantastisk och spontan utekväll förra fredagen! Med mina boys. Mina boys är bättre än dina boys. FAKTISKT. Så det var jättegosigt.

I förrgår var jag på boxning igen. Upplever träningsvärken från helvetes djupaste vrå idag. ALLT gör ont. På förmiddagen pratade jag med Moa och Elin om hur JOBBIGT det är med *jumping squats*. Vi hinner knappt kliva innanför dörren innan instruktören säger "OKEJ DÅ KÖR NI 40 SLAG PÅ SÄCKEN, 30 KNÄBÖJ MED HOPP (!!), 20 FÄLLKNIVAR OCH 10 ARMHÄVNINGAR SEN BÖRJAR NI OM!!!! NU!!! KÖÖÖR!!!!". Jag, i hopp om att ha laddat upp så inåt helvete, hade ätit en portion "gryta" med pasta, två mackor, samt druckit en liter vatten/BCAA+PWO. Ville kräkas första delen av passet :( Så ÄT INTE FÖR MYCKET INNAN. HEHE. Trodde en timmas mellanrum räckte men NEJ.

Ja. Har hängt en del med Renée men det är ju inget nytt. Hehe.

Likes

Comments

Innan vi börjar här nu så vill jag passa på att säga att jag RÅKAR HA MÅNGA BEKANTA OCH VÄNNER HÄR I STADEN som är snälla, coola, stilmedvetna, roliga - ja. Jag blir så mallig och fylld med stolthet.

Renée är ju, som ni kanske förstått, inget undantag (jag menar har ni sett de där byxorna eller så jävla snygga). I helgen var jag på en överraskningsfest som Martin (bilden ovan) och några fler ordnat. RIKTIGT BRA med dans, beerpong och allt möjligt!!!!!

Tyvärr är det här den enda bilden jag sparade, vilket gör mig lite ledsen, men jag vet att jag hade det roligt med människor jag känt länge och människor jag knappt träffat!!! Och det är oftast då det blir som bäst!

Såhär skrev jag om Renée på Instagram:

Idag fyller du 25!!! Det är jättesvårt att skriva om dig, Renée. Det bästa med dig.. är nog att du har sånt stort hjärta. Eller, förresten, jag vet inte. Finns så mycket att välja på. Jag vet bara att redan första gången jag skulle käka middag med dig och det hela utvecklades till ett äventyr när ingen av oss verkade hitta ytterdörren till pizzerian (???) så hade jag så ofattbart kul, vilket jag också alltid har haft med dig sen dess!!!!!

Det spelar ingen roll om en ser på film eller dricker Baileys eller går på stan - du har liksom ALLTID någon rolig historia (ofta om nåt pinsamt du varit med om ❤️❤️❤️) och du blir alltid så exalterad när jag har något att berätta (även när det handlar om vad jag sett på Farmen??? God BLESS)!!!!

Du är så himla omtänksam, rolig, öppensinnad och bara liksom... lättsam. Och bäst. Och fin. Jag är så OTROLIGT tacksam för att jag får ha dig i mitt liv. Grattis på födelsedagen ✨❤️✨

Likes

Comments

1. Är besatt av Cardi B lately.
2. Trackpants/ Popperpants/ whatever är fortfarande fett snyggt.
3. Tjejer som kunde care less = allt.
4. Är även (ännu mer) besatt av G-Eazy trots MKT OVÅRDAT språk
5. Har konsumerat mer godis under dessa två dagar än vad jag gjorde under hela 2017
6. Wolfmother kommer till Yran
7. Wolfmother KOMMER TILL FUCKING YRAN.

Det var allt!!! Kram ⚡

Likes

Comments

Havet vilar morgonstilla,
aldrig tycktes det stormar haft,
likt en mäktig ande
tung av andakt - lätt
av klarhetens kraft.
Skarpt och noggrant speglas
klippornas nakna stup.
Genomskinligt enkelt
ligger det vida djup.
Linjeklart,
lätt och rent står allt,
tecknat säkert i luftig ro,
sköljt i doften av salt.
Linjeklar,
tankfull, jämn och ren
skrider dagen i rymdens ljus,
fin som en ädelsten.

Karin Boye
- Sommardag.
💜

Likes

Comments

Angelina Jolie for Harper’s Bazaar November 2017, ph. Alexi Lubomirski

Likes

Comments

Frågan är - var finns den här fabulösa jävla tröjan (och var är bilden ifrån)????? Känns a) viktig b) informativ c) GENIAL

Likes

Comments