Jag är så trött på skolan! Redan efter första dagen så vill jag ha lov igen. Men ändå måste jag plugga mer en någonsin den här terminen! Jag har sänkt mina betyg från 8an och kommer inte längre in på gymnasiet jag vill in på. Måste hölja mig ungefär 50 poäng... Kommer aldrig gå. Men man kan alltid försöka!

Har lite bråttom till bussen nu men hoppas alla haft en bra dag.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Det finns många olika krämer och tekniker för att få bort finnarna. Jag har provat nästan alla krämer och behandlingar för att få bort mina finnar.

förra året i maj hade jag mer finnar en jag någonsin haft innan och det blev bara värre tills oktober samma år. Jag mådde riktigt dåligt över det och kunde absolut inte gå en meter utanför mitt hus utan smink. Jag kände mig ful på grund av aknen. 

i oktober åkte jag till sjukhuset och pratade med en doktor. Han skrev ut en kräm till mig som han sa borde hjälpa, annars skulle jag komma tillbaka när tuben hade tagit slut och byta till kapslar. Jag åkte senare tillbaka till sjukhuset eftersom krämen inte funkade. Jag fick träffa en hudspecialist som på direkten skrev ut 100 kapslar till mig, då jag skulle ta en på morgonen och en på kvällen. Efter en vecka hade min hy blivit mycket bättre och det fortsatte den att bli.

Jag har testat proactive, basiron och många mer produkter som inte funkade. 

Nu har jag inga finnar alls och avslutat min behandling med kapslarna. Jag använder inte smink lika ofta och trivs med mig själv! så för alla er med akne gå till en hudspecialist och låt dem bestämma vad du ska göra!

Likes

Comments

Jag är trött på att leva just nu. Det känns inte som om jag ska klara en dag till på jorden. Jag ler runt folk för att dölja hur förstörd jag verkligen är.
Varje gång jag är själv så ligger jag bara där i sängen och tänker, tänker på just den dagen. Jag kan inte berätta för någon vad som har hänt, eftersom ingen skulle förstå.

Men jag vet att det kommer bli bättre, det blir det alltid. Kommer glömma det här så småningom, eller så kommer det bara inte påverka mig så mycket. Någon kommer komma in i mitt liv och göra allt bättre. Men inte en, jag får ha tålamod.


Likes

Comments

något jag hatar med vissa vänner.

  • När kompisen tar sin kille/tjej före sina vänner. Vänner finns alltid kvar för en till skillnad från sin kille/tjej. Så fort
dem gör slut så kommer dem inte träffas mer, dem kommer inte direkt vara vänner. Vänner kommer alltid finnas där för en, men om hen alltid väljer sin kille/tjej före så kommer kompisarna tröttna tillslut.

"broes before hoes"

  • När man ​är bra kompisar och helt plötsligt så baras slutar dem höra av sig. När man frågar varför så säger dem bara att dem har haft mycket att göra. Om man inte vill vara med någon så säger man det!
  • Jag bryr mig inte om mina kompisar pratar skit om mig, men skillnad om dem går bakom ryggen på en och berättar massa hemligheter och privata saker.
  • Det fittigaste en kompis kan göra är att hålla på med ens ex,​ man gör verkligen inte det.  Jag har själv varit med om att min bästa kompis just då (just då bråka vi) låg med mig ex. Det sårar en som fan och man mår sjukt dåligt av det också! 

Likes

Comments

Problemet med att vara kär det är att man antingen är hur lycklig som helst eller inte lycklig alls. Plötsligt ligger ens lycka i någon annans händer. Ens liv blir annorlunda och vad man än gör påverkar det den andra personen.

Jag har svårt att släppa in folk på grund av att jag blivit sårad. Jag får en känsla av att jag kommer bli det igen. Men trots det så faller jag för den typen av killar som faktiskt sårar en. Men ändå har jag hopp över att den här gången kommer vara annorlunda.

Men tillslut hittar man någon och förstår varför det inte funkade med någon annan.

Likes

Comments

Ett nyårslöfte jag tror att vi alla har är att ta tag i träningen och börja äta nyttigt. När jag var på gymmet idag var det verkligen fullt även fast det var på förmiddagen. Tycker det är sjukt bra att mer och mer människor kommer igång med träningen. Men tyvärr ger dem flesta upp redan efter en månad. 

Likes

Comments

Tänker inte ens berätta om min nyårs kväll, den var väldigt rörig och är inte speciellt rolig att läsa om.

Alla firar nyår olika men tror dem flesta har något gemensamt, alcoholen.  Men nyår som nyår, oavsett vad man gör så firar man ett nytt år, nya möjligheter, nya mysterium, man firar året som vart och året som kommer. Hoppas alla hade en bra nyårskväll. 

​bilder från min kväll 

Likes

Comments

Idag är första dagen på 2015 och efter jag funderat ett tag bestämde jag mig för att skaffa en blogg. Det verkade som en bra start på det här året, att bara kunna skriva ner sina tankar.

För alla er som vill veta lite mer om mig som hur gammal jag är, vart jag bor och så vidare, så finns allt det i min beskrivning. 

Likes

Comments