Jag har bestämt mig för att ta en paus i bloggandet då jag känner att jag inte har något intressant att skriva om just nu!! Utan när det närmar sig USA kommer jag börja blogga mer

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Paris är verkligen den vackraste staden jag vet. Där finns allting jag gillar, mode, mat, konst och språket är ju heeelt underbart!! Hade varit så roligt att flytta till Paris efter skolan i USA och jobba något år, så har bestämt mig för att läsa franska på skolan sen så jag är förberedd ifall ifall!

Likes

Comments

En sak jag har funderat på att börja göra är att vlogga. Tycker verkligen det verkar så roligt att hålla på med, ska försöka få upp en video på youtube snart!!

Likes

Comments

En foundation jag verkligen vill testa är Diors airflash foundation, har sett så många på youtube använda den och den verkar super bra!! Dock är den ju också dyr, så vill man testa en såkallad "airbrush" foundation så har Sephora deras egna som är mycket billigare (dock vet jag inte om den finns i Sverige för hittade den på hemsidan i USA). Dom som jämfört båda två på youtube säger att resultatet är väldigt likt.
Är verkligen taggad på att testa någon av dom!!

Likes

Comments

Huuur gott är inte detta då??? Livet verkligen!!

Likes

Comments

Just nu är allt jag behöver en weekend i underbara London!! Saknar denna staden såsåså mycket!!

Likes

Comments

En sminkning jag gjorde idag till en skoluppgift

Likes

Comments