YouTube

Hej!

Att man äntligen har fått lov. Yey. Hehe. Behöver verkligen.

Idag vaknade jag som vanligt, sen så åt jag frukost och fixade mig. Idag har jag varit i skolan.

Efter skolan hämtade mormor mig, vi åkte hem till henne. Fick mellis. Så skjutsade hon mig till tåg stationen. Skulle åka buss till köping.

Så åkte buss till skinskatteberg.sen så åkte jag mot köping bussen.

Nu är jag hos Elina och ska sova där. Tills imorgon. Vi har ätit donken.

Puss <3

Ida pettersson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Alltså Omg säger jag bara, mitt hår jag är Såå nöjd. Jag typ dör. Blev kär. Hehe.

Idag vaknade jag som vanligt. Åt frukost och fixade mig. Väntade på bussen som vanligt.
Hade vanlig lektioner.

Sen när jag kom hem så åt jag bara något lätt. Sen skulle jah till frissan och jag är sååå himla nöjd.

Hon slingade. Klippte det som va slitet. Nu kan jag sova som en prinsessa. Hehe. Men nu har jag nyss ätit. Ska kolla på Netflix. Sen packa

Puss <3

Ida pettersson

Likes

Comments

Alltså nybäddad sängar är ju det bästa speciellt om man har duschat. Håller ni med? För det kan ju inte bara vara jag som tycker de?.

Hej!

Att bara två dagar kvar sen får man en veckas ledighet. Sååå skönt. Hehe känns som jag typ tjatar om det.

Idag började dagen med att min klocka ringde vid 06:15. Hatar tidiga mornar. Omg. Hehe som vanligt så låg jag kvar i min säng och snapade lite med människor. Hehe. Åt frukost och det blev ju en macka som vanligt, inget så Fancy direkt. Sen så fixade jag mig.

Vi hade hotell och resturang idag tills klockan va 14:00. Vi bakade idag. Jag gjorde ”prinsess tubbe”. Anton gjorde ”dammsugare” och Pernilla gjorde ”bullar” så gott. Så gjorde P mat. Vilket blev pasta carbonara. Omg säger jag. Såååå himla gott. Så sista vi gjorde så gick vi upp me allt fika till cafet i skolan.

Eftersom att vi fick vänta tills 14:49 så gick vi till Coop, jag och P köpte smoothie och Anton köpte den nya chokladen. Som var ganska god. Sen gick vi till busshålls platsen och satt oss i solen.

När jag kom hem bäddade jag min säng, så nu ska jag läsa bloggar, kolla youtube och Netflix. Sen så ska jag duscha. Men före innan jag ska duscha så ska jag göra kvällsmaten.

Puss <3

Ida pettersson

Likes

Comments

Det är inte så långt kvar av att man får lov! Längtar verkligen. För ska göra ganska mycket på lovet. Men det bloggar jag ju Ofc om.

Idag började min dag med att jag vaknade vid 06:15. Vilket då mitt alarm ringde och det var så himla bra. Yey. Då jag behövde sova. Låg kvar i sängen en liten stund för att Snapa folk. Hehe. Sen var jag tvungen att gå upp och äta frukost. Kan ni gissa för frukost? Hahah en macka igen. Sen fixade jag mig. Bädda sängen. Sen så väntade jag på bussen.

Så hade jag hotell och resturang, då gjorde vi snitchel, rödvinsås, stekt potatis. Bea. Och Salad Ofc. Hehe godare än den där skolmaten. Är så glad att jag går hotell och resturang. Sen vid 09:30 hälsade en kille alltså mitt ex på eftersom han går i 9:an så skulle han hälsa på oss. Fick lite panik där. Hehe.

Idag slutade jag inte vid 15:30 som jag brukar. Jag slutade vid 13;30 så tog 13:49 bussen. Så väntade jag på min kille vid busstastionen. Sen typ 15:30 så ville han gå ut.

Så vi gick till Coop och köpte två choklad kakor och två coca cola Såå gott. Sen kolla vi på en serie.

Men nu har han åkt hem. Så jag ska läsa bloggar, äta mat, kolla youtube och Netflix

Puss <3

Ida pettersson

Likes

Comments

Alltså ni ska bara veta hur trött jag är på snön just nu. Det har snöat i Norberg i dag. Omg vill ju liksom ha vår. Typ nu. Jag är också skol trött me. Bara att kämpa snart sportlov.

Hej!

Dagen började vid 06:00. Liksom 15 minuter före mitt alarm. Men låg kvar i sängen. Sen va jag ju tvungen att gå upp och äta frukost. Som blev en macka. Wow vilket frukost. Hehe. Sen tvättade jag ansiktet. Men jag sminkade mig inte. För att vi skulle bada på idrotten. Klädde på mig och bädda sängen. Åkte bussen till skolan.

Sen när vi slutade så får vi vänta 40 minuter typ på nästa buss. Så chillade i skolan.

Nu när jag är hemma. Som ni ser så ÄLSKAR jag verkligen Nocco och knäckebröd. Bästa melliset. Så nu ska jag kolla på youtube och äta det där på bilden.

Jag tänkte träna idag men vi får se hur det blir. Men isåfall blire sen. Sen ska jag kolla på nya avsnittet av Bonusfamiljen.

Kram <3

Ida pettersson

Likes

Comments

Hej!

Att det redan är söndag, alltså Omg va helgerna går fort och att det är vecka 8 imorgon. Vilket betyder att vi snart får sportlov. Yey.

Så dagen började med att jag vaknade vid 07:00. Man ba sluta det är liksom helg. Men jag va helt pigg. Sen när min kille vaknade kolla vi på film. Så mysigt. Och sen åt frukost.

Sen fixade jag mig för klockan 12 skulle vi åka och äta buffé med mormor och min moster. 11:40 åkte min kille hem. Hehe saknar han redan. Det var 3 rätters.

Innan vi åkte dit vi skulle så kolla jag lite på youtube. Sen så åt vi. Va sååå himla gott love it.

Innan vi åkte hem stannade vi på affären för jag skulle köpa Nocco är typ beroende av Nocco. Köpte två stycken.

Så nu ska jag snart träna, duscha och packa min idrotts väska för har idrott imorgon. Sen så ska jag dricka en Nocco. Senare så ska jag ta knäckemackor.

Puss <3

Ida pettersson

Likes

Comments

Detta inlägg skulle upp igår fast hade ej tid.

Hej! Idag har jag och min kille varit tillsammans i 3 månader. Ni ba de är ju inte så långt. I know

Dagen började me att jag vaknade vid 07:54 så låg jag kvar i sängen. Sen när min kille vaknade så låg vi bara kvar i sängen. Sen efter ett tag så åt vi frukost.

Sen samtidigt vi åt frukost så kolla vi på en serie. Sen när mamma och Mattias gick och fika då gjorde vi två mackor var och varm choklad. Och kolla på film. Så mysigt.

Sen när mamma och Mattias kom hem så åt vi. Mat.

Sen var de tänkt att han skulle hem. Men slutade me att han stannade. Vi kolla på film och åt pockorn. Puss <3

Ida pettersson

Likes

Comments

Hej!

Alltså att det redan är fredag. Och det betyder helg.

Dagen började me att jag vaknade upp av mig själv klockan 05:30 man ba vem gör ens så? Åt två lingongrova. Tröttar aldrig på de. Fixa mig. Bädda sängen. Vem hinner de? Jag. Sen väntade jag på bussen.

Sen så efter lunch och jag och två killar har bild/slöjd. Så fick jag redovisa mitt hus jag hade gjort.

Sen så får man ju vänta på bussen. Varför va dom tvungna att ändra busstiderna för? Sen så väntade baby där vid busstastionen. Saknat han.

Så vi bestämde att han skulle sova hos mig. Så vi ska väl äta, kolla film och äta pockorn så mysigt.

Puss <3

Ida pettersson

Likes

Comments

Hej!

Alltså att det redan är torsdag vilket betyder att min älskling har kommit hem. Ska träffa han imorgon. Yey.

Men dagen började vid 06:00 jag va pigg då och det var 15 minuter tills mitt alarm gick. Hatar att jag vaknar av mig själv ibland. Så jobbigt.
Åt frukost som blev två lingongrova. Fixade mig och väntade på bussen som skulle gå till Fagersta.

Vi hade vanliga lektioner som vanligt. När vi slutade 13:50 så måste vi ju vänta på bussen i en timme. Så jag och en kompis gick till pickaboo.

När jag kom hem. Så var mamma redan hemma från jobbet. Åt fyra knäckebröd till mellis. Alltså jag älskar verkligen knäckebröd. Så drack jag kaffe. Ni ba en 16 åring som dricker kaffe?. Haha ja dricker kaffe ibland.

Hade faktiskt tänkt att träna så ska väl göra det. Kolla youtube. Duscha Ofc. Och självklart kolla på new girl. Älskar den serien.

Ha en fortsatt trevlig torsdag. Puss <3

Ida pettersson

Likes

Comments

Hej!

Omg att det redan är den 14. Och att det är alla hjärtans dag. Men tyvärr firar jag den ensam. Eftersom min kille fortfarande är utomlands.

Men idag vaknade jag vid 06:16. Åt frukost som vanligt, fixade mig och väntade på bussen.

Jag hade hotell och restaurangen hela dagen och vi gjorde köttbullar och stuvade makaroner.

Sen gick jag till gammelmormor. För mamma skulle dit och hjälpa henne. Jag fick mellanmål där . Sen kollade jag på youtube.

Men hoppas att ni har och får en bra alla hjärtans dag. Men nu ska jag fortsätta och äta upp min havregrynsgröt. Puss <3

Ida pettersson

Likes

Comments