Header

Hej!

Jag skrev inte här igår för jag hade ingen tid för det. Igår när vi kom fram till Göteborg C så träffade vi två super fina tjejer ( Jennifier och Sara) som ebba kände lite sen innan. Vi drack jordgubb och vitchoklad på esspresso house. sedan kom ebbas farfar och hämade oss sendan åkte vi i timme i bilen till grästorp. sen åt vi nästan direkt när vi kom hem till ebbas farfar. vi åt handburgare och hemmalagade pommes. Nu sitter vi och väntar på tova som är 6 år som ochså ska sova här idag. sen ska vi äta tacos och äta något annan gott.

Jag kommer göra några fler inlägg här denna veckan!


Kram Ida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit den roligaste lördagen i mitt liv, jag och ebba sitter nu på tåget till Göteborg. Vi började idag med att vakna, sen hade ebbas mamma gjort super goda pannkakor som vi åt. Vi gick sedan upp för att sminka och fixa oss. Vi körde först till ica för att handla dricka och lite godis att ha på tåget. Vi åkte till lund klockan 10:57 för att byta tåg mot Göteborg. Vi åt kycklingsallad medans vi väntade på tåget upp till göteborg. Nu sitter vi på tåget med våra datorer och fikar lite på godiset osv osv.

Jag kommer kankse göra ett inlägg ikväll och skriva om hela dagen!

Kram Ida

Likes

Comments

Hej!

Det är en speciell onsdag för mig idag.

Jag vaknade ca halv 7 gjorde mig klar satte mig på bussen till skolan. Mamma kom och hämtade mig halv 1 efter maten i skolan (Kalops). Vi åkte därefter för att hämta Ella på dagis som också skulle följa med. Jo vi skulle till Karlshamns sjukhus. Ella skulle kolla sina öron. Det visade inte super bra. Sen tittade jag mina öron också och det visade toppen.

Sen åkte vi hem och åt mat, nu har jag pluggat på engelskan och spanskan och ska strax till Bokeslätt med Ebba och några andra och rida en stund. Sen ska jag hem och duscha och ta på mig myskläder osv.

Jag längtar så mycket till på fredag, vad som händer då och lite till får ni veta då.


Kram Ida

Likes

Comments

​                                        Hej!

Det är lördag kväll och jag sitter i en soffa uppe i rummet där jag och Julia ska sova inatt.

Jag lovade er att berätta vad vi hade gjort idag. Vi packade våra väskor och jag gjorde min Hallon "Drink".

Vi körde Ebba till sin pappa för att hon inte skulle hänga med denna gången. Efter det körde vi till Hässleholm Mac Donalds för att äta. Jag tog nån kyckling handburgare och läsk. Pappa och Julia vet jag inte vad dom tog, Sendan körde vi vidare till Ängelholm. När vi kom fram fikade vi lite. det har varit en chill dag ändå, suttit vid datorn och skrivit med folk. 

Ungefär klockan 6 åt vi mat nån kyckling och köttfärs i taco bröd. Det var faktiskt rätt gott.

När vi hade ätit gick jag och kollade lite film på datorn.  

För en stund sen så planerade jag, mamma och Sandra resan jag och ebba ska gör på lördag till grästorp utanför Göteborg. 

Jag åt lite av mitt godis jag hade köpt igår. 

Nu ska jag ta på mig myskläder och fixa mig inför sömnen. 

Jag har haft en bra dag med god mat osv.


Kram Ida

Likes

Comments

Godmorgon Sverige!


Jag sitter i min säng o lyssnar på Ebba och Julia när dom diskuterar om The Fooo.

Jag, pappa och Julia ska strax åka till Ängelholm om nån timme eller kanske om en halv timme. Där bor våra släktingar som vi ska hälsa på där och sova där i natt.

Vi brukar alltid sticka till stan när vi är där och äta på någon resturang.

Jag måste packa lite saker nu tex min Mac Book Air. Smink och kläder. Jag hatar att sitta i bilen så länge. men det är ändå rätt skönt att sitta där o lyssna på musik. Jag brukar lyssna på musik ifrån telefonen ellr datorn. 

Jag kommer göra ett inlägg ikväll och berätta vad vi gjort där och så.


Kram Ida


Likes

Comments

​Hej!


Jag heter Ida Lindqvist och är 13 bast. Jag  bor i södra Blekinge med mamma, pappa, mammas "man" Mattias och mina 3 syskon. Julia är 12 år och är väldigt jobbig ibland, Neo som är 5 och kan också vara jobbig i bland. Sen är det Ella som är 4 som jag kommer mest överens med.

Jag bor typ hos min Bästa kompis Ebba Torstensson.  Hon är det bästa som hänt mig hon finns alltid där för mig vad som än händer. 

Jag hatar skolan. Det roligaste ämnet om man är tvungen att ta något är väll musik, spanska eller hemkunskap. Jag suger på Engelska och Kemi.

Jag fyller år den 11 mars. Jag föddes på Karlskrona sjukhus 2002. 

Jag kommer skriva här på bloggen ungefär varje dag vad jag tror nu iallafall. För jag är väldigt upptagen med vänner, familj och läxor. 

Detta var lite om mig, Följ mig så är ni bäst asså!


Puss och kram Ida Lindqvist

Likes

Comments