Vem behöver södern?

Gokväll!

Nämen detta måste vara en av de varmare sommardagarna hittills, trodde jag kommit till Spanien när jag gick ut med soporna på jobbet. Skriver hon som har noll erfarenhet av Spanien men kan tänka mig att det är så det känns där.

Efter jobbet for min ena bästis och jag till en strand och badade, det var den ultimata stranden! En vik med sandbotten och bara klippor. Jag avskyr att få sandiga fötter när jag ska gå upp från vattnet och torka mig/byta om. Fötterna blir så torra och äckliga! Får rysningar bara av att skriva det.
Därav var denna vik optimal, helt otrolig, would recommend men vill egentligen inte dela med mig av var den är. Mamma och pappa kallar det iallafall för Flunderviken men jag vet inte om det bara är namnet i folkmun eller om det är det faktiska namnet.

Efter badet sällskapade jag medan bästisen köpte nya skor, så mysigt att komma med som smakråd. Hon skjutsade sedan hem mig och jag gjorde mig iordning för att fara till Katthjälpen och fylla på i foderförrådet.

Sambon och jag lagade burgare till middag, himmel vad goda de blev! Sambon har verkligen hittat THE kryddning till biffarna.

Nu sitter jag i datorstolen som om jag vore höggravid, IBS-magen är on point så att säga. Men det var det värt.

Just det! Smultronschersminen har börjat blomma och vad det doftar när jag cyklar genom stan, åååh, älskar. Skaffar jag tomt någon gång så ska jag plantera MINST tio stycken!

Until next time

Gillar