Fredag, lördag och söndag

Gokväll!

En summering av helgen:

Fredag
You know the drill. Fredag är städdag i detta hushåll. Och det gick, i vanlig ordning, bra. Efter städningen så tog jag mig i kragen och cyklade till Maxinge då jag ett tag nu velat köpa en ny stor hoodie. Jag har tyckt att mina XL hoodies inte är tillräckligt stora tydligen. Så jag var in till H&Ms herravdelning. Insåg att plussizekläder till herrar är limiterat. Det största jag hittade var XXL? Väldigt dåligt storleksutbud. Damavdelningen har iallafall en plussize-avdelning. Där vet jag visserligen inte vad största size är men att damavdelningen har en plussizeavdelning och herravdelningen inte har, i samma butik, är mycket dåligt. Menmen, samhället vill ju att vi alla inte är större än M men allt mindre än det går bra! Så tragiskt... Kolla bara på t.ex. bh-utbudet. A, B och C kupor så finns glada färger, pushup, mönster, rosetter med mera. Från D, D verkar vara lite gråzon, och uppåt så finns det minimalt vadderat, neutrala färger, inga detaljer eller mönster. Max lite spets. Hur kul är det för Klara 16 år med stor byst att gå runt i en beige "tantbh" medan hennes kompisar med mindre bystar går runt i färgglada "tjejbhar"? Inte jätte. Du är inte neutral och tråkig bara för att du en större byst. Med det sagt, mer storlekar och mer färg till folket! Man ska vara tacksam att man har en fungerande och frisk kropp oavsett storlek och då ska man få klä den i det man vill också. Så det så.

På kvällen var det i vanlig ordning Masked Singer, det är ju så spännande!

Lördag
Sambon vaknade tidigt och for till sin familjs gård och donade. Själv sov jag vidare några timmar till men vaknade med typ nackspärr på höger sida om nacken som bara blev värre utåt dagen. Försökte kurera med Panadol och varm vattenflaska men det gav inte med sig. Strosade runt hemma och kollade på Spöktimmen Online 2, så bra!

Var sedan med familjen, alla utom sambon som totaldäckade på soffan, till Knorring och åt. Oj, vad jag längtat efter deras räksallad med aioli! Lika god som alltid. Var efter det och köpte lite godis. Är det lördag så är det godis som gäller.

Söndag
Mamma och pappa kom via med Burana och vetekudde, nu jävlar skulle "nackspärren" bort! Och nog hjälpte det alltid, mamma och pappa är helt enkelt bäst. Är så bortskämd med att ha två så omhändertagande och kärleksfulla föräldrar, otroligt tacksam!

De lämnade även av sig hunden så sambon, hunden och jag for till motionsspåret bakom Vikingahallen och gick. Det är så fint där, speciellt när man går längs Prästträsket!

Efter det var vi till Hammarland en sväng innan vi handlade och for hem. Sambon lagade köttfärssås och pasta till middag. Jag kokade en halvledsen broccoli till haha.

Middagen tog på och vi båda mojsade ner oss i sängen. Sambon däckade först, jag höll mig ett litet tag men ögonlocken blev tunga på mig med. Det är ju trots allt guds vilodag så vi kände att det inte gjorde något.

Until next time

Gillar

Kommentarer