Äntligen fredag!

Åh, vad välkommen denna dag har varit. Slutade tidigt på jobbet, for hem och bytte av sambon så att han fick bilen. Väl hemma så tog jag över städningen som sambon påbörjat. Tvättade veckans "konsumtion" och bäddade även sängen ren.

Cyklade sedan ner till stan och hämtade thaimat. Grön curry med kyckling, muuuums. Kunde förstås inte låta bli att svänga via Totte på Hörnet, min största last här i livet.

Ikväll var det Masked Singer igen och jag satt troget framför tvn, fick även med mig sambon. Han är inte lika mycket för tvprogram men sitter ofta snällt och kollar med mig. Nu när jag skriver om vardagliga saker på bloggen såhär så inser jag hur mycket fina gester min sambo gör för mig som jag knappt noterar in the moment då jag tyvärr blivit van, det är liksom vardagsmat. Men att få det nerskrivet och kunna läsa det för mig själv påminner mig verkligen om att uppskatta de små gesterna mer.

Nu vet inte jag om texten är svårtolkad och luddig. Min hjärna är inte helt närvarande ikväll, mycket funderingar och tankar som får mig på villovägar. Inga speciella tankar egentligen, det är bara en sådan dag.

Imorgon väntar sovmorgon och jag tänker gå ALL IN. Jävlar vad jag ska sova.

Godnatt!

Until next time

Gillar

Kommentarer