16000 steg senare

Gokväll!

Idag har jag sannerligen varit aktiv! Jobbat, agerat köksbiträde, gått ca 3,5 kilometer, gymmat en timme och hämtat mat från Katthjälpen. Okej, dedär 3,5 kilometrarna är väl kanske inget att hurra över, det kändes som mer medan jag väl gick men det berodde säkert på värmen och att det var mestadels uppförsbacke.

Påväg till gymmet så gick jag förbi byggnaden där Great Subs and Salads var. Eller ja, platsen där byggnaden stått. Nu gapar bara ett stort hål i marken. Det känns så konstigt. Jag sommarjobbade på Great för några år sedan och kan minnas lukten, hur det såg ut och hur svalt det var där nere jämfört med den kvalmiga hettan där uppe. En ren njutning för mig att gå ner som stod i skållheta disken mitt i varma sommaren. Det är så konstigt att allt bara är borta nu? Ingen övervåning, ingen salladsdisk, ingen disk, inget förråd, inget kylrum, ingen trång personaltoa, ingenting. Blev nästan lite ledsen över detta...Things come and go I guess.

Gymmet flöt på bra! När jag kom dit så var det bara två andra på hela gymmet så jag passade på att använda maskiner jag varit lite osäker/obekväm på/med. Svetten rann bokstavligen på pannan, kläderna var blöta. Och nej, jag överdriver ej. TMI men mina underkläder hade skiftat till mörkare nyans pga svett.
Jag orkar squata 118kg! Detta kanske är lite för någon men för min del är jag nöjd. Och kände ändå att det skulle gått med liiite till. Ska testa nästa gång jag går till gymmet. Går allt som planerat så blir det på torsdag efter jobbet.

Sambon svängde ihop en lasagne idag som fick stå och gotta sig lääänge, den blev så god! Fördelen med att laga lasagne när man bara är två personer i ett hushåll är att den räcker i två-tre dagar. Det gillar jag. Ju mer sällan vi behöver laga mat desto bättre. Även om nylagad mat för det mesta är godare än uppvärmd så är det lyxigt att bara öppna kylen, ta ut sin matlåda, värma den några minuter och så är det klart.


Gillar