Dag fem på sjukhuset

Nu är vi inne på femte dagen på sjukhuset, och gud vad vi längtar hem nu. Vi har haft det väldigt tufft med amningen som inte riktigt ville komma igång, hon blev väldigt slö och reagerade inte på någonting. Det visade sig att blodsockret var väldigt lågt och vi fick göra en hel del prover på henne, aj vad ont det gjorde i hjärtat. Tack och lov blev proverna bara bättre och bättre.

Nu har vi i ett par dygn koppmatat henne med ersättning och jag ammar så mycket jag kan mellan matningarna. Igår fick jag världens släng av babyblues och bara satt och tokgrät flera gånger under dagen. Sista gången kom en så himla bra barnmorska in i rummet och lugnade mig och efter det rann mjölken till, dock bara i ena bröstet. Idag har jag fått amningsnapp så hon får bättre tag och det känns bara bättre och bättre. Nu ska vi se till att det funkar lika bra med andra bröstet och så hoppas vi på att vi får komma hem ikväll.

Gillar

Kommentarer

josephinees
josephinees,
Så himla fin hon är! nouw.com/josephinees
idalinabergman
idalinabergman,
Tack!! Är så kär i henne 💗nouw.com/idalinabergman
bjorkilze
bjorkilze,
Håller på ovanstående. gör det som känns bäst för er, hade också amningsnapp hela tiden.. fungerade jättbra. ni Ska åka hem när ni alla är redo. Det är ju helt normalt att känna som du gör också❤️nouw.com/bjorkilze
idalinabergman
idalinabergman,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229