Hej på er! Nu var det verkligen ett bra tag sedan jag la upp något här, det var nog faktiskt precis innan jag tog studenten. Så nu tänker jag visa er lite bilder ifrån den bästa dagen i hela mitt liv (studentdagen). Har aldrig varit så lycklig som jag var den dagen från det med att jag gick upp vid ca. 05:00 på fredagen till att jag gick och la mig 05:00 på lördagen. Hade ett leende på läpparna precis hela dagen. Jag är verkligen så himla tacksam över alla som gratulerade mig på ett eller annat sätt denna dag, kom så många mer personer än vad jag kunnat räkna med! SÅ TACKSAM.

Sen på söndagen var det dags för bal. Denna dagen så kände man sig verkligen som en prinsessa, dock så hade jag feber så denna dag var en aning kämpig. Men jag är ändå glad att jag tog mig dit en stund, blev en väldigt tidig hemgång för mig den kvällen. Alla var SÅ himla fina!

Här kommer lite bilder även från balen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blir inte ni sugna på en mark täckt utav snö, eller är det bara jag? Jag älskar vintern och är överlycklig när det ligger snö på backen, tyvärr så är det väldigt sällan här i Sverige. Men ni måste erkänna att ni blir sugna på lite snö och äkta vinter när ni ser dessa bilder, det blir i alla fall jag!!

Likes

Comments

naturbilder

Dessa bilder var jag inte alls nöjd med när jag hade tagit dom. Men sedan kom jag på att jag skulle prova att göra dom svart/vita och blev verkligen så himla nöjd! Jag tycker verkligen att bilderna fick ett stort lyft.

Likes

Comments

Jag och farmor var tidigare idag ute och fotade, då hittade vi detta lite ovanliga motiv som vi såklart ville försöka ta lite bilder på. Ljuset var inte det bästa då det var väldigt dimmigt och grått, men tyckte ändå att resultaten blev väldigt bra. Efter att bilderna fått en liten makeup i Photoshop så blev jag riktigt nöjd med resultatet!

Den sista bilden är min favorit, allt detta skräp låg precis utanför bilen. Tyckte det blev en väldigt bra bild!

Likes

Comments

naturbilder

Hösten är verkligen min favorit årstid, med alla dom super härliga färgerna och att man kan börja ta på sig varma mysiga tröjor. Ni kanske tycker jag är konstig som säger att jag älskar den mest regniga och grå årstiden som vi har, men jag tycker det är hur mysigt som helst och sitta nerkrupen under en mysig filt, med en kopp te och kolla på favorit serien. 

Likes

Comments