More Than A Week

Okej, så bättre sent än aldrig men jag har nu varit hos min värdfamilj i över en vecka så kände det var dags för en liten uppdatering. Första veckan var rätt så kaos obviously(!!), men känner nu att jag börjar få in rutiner. Det har varit väldigt mycket med att ställa om sig själv, lära sig rutiner och hemlängtan. Det blev genast mycket lättare när jag började få kontakt med andra au pairer i närheten dels för att kunna hitta på lite roliga grejer tillsammans men även för att kunna prata om allt då de verkligen förstår vad man går igenom!

Sen jag kom hit har jag umgåtts mycket med min värdfamilj jag ska spendera ett år med, speciellt barnen. Den äldsta av pojkarna hade en fotbolls cup första helgen så var då man och hejade på, vi var även och lucnhade på olika ställen och tog en sväng till Tiburon. har även varit ute och käkat med 2 andra svenska au pairer som inte bor så långt ifrån mig, extra skönt att lära känna lite andra svenskar.

Tänker att jag nu fram över ska försöka(!!!) uppdatera dagligen så att ni där hemma som läser kan se lite om vad jag gör om dagarna, eller iallafall de dagarna jag hittar på lite roliga grejer. Hörs

Gillar

Kommentarer