Day 11

Min första lediga helg och klart ska den utnyttjas på allra bästa sett. Vendela hade en tysk-au pair hos sig idag som hon hade umgåtts mycket med när hon bodde i Texas. Så vi drog ihop hela gänget och åkte runt på lite sightseeing (om man ens kan kalla det för det?) till kände instagram platser typ haha.

Första stoppet var Point Bonita Lighthouse, det var en lite hike för att komma till själva fyren men såå fint var det verkligen där, synd vi hade lite otur med vädret bara för det blåste, var kallt och så himla dimmigt. Man skulle egentligen kunna se Golden gate bridge från själv stigen men var alldeles för dimmigt för det.

Nästa stopp var Rodeo Beach! Vi tog mest en sväng inom där för vi redan var så nära. Även fast vädret inte var på topp var det ändå en hel del folk på stranden som antingen surfade, grillade eller hade picknick.

Tredje stoppet var Golden Gate Bridge!! Vi hade turen att efter en liten väntetid i bilen tillslut hitta en parkering. Vi tog lite bilder vid bron med men tog även en liten promenad på den, men eftersom det blåste ännu mera här så drog vi ganska snabbt oss tillbaka till bilarna för ingen var riktigt klädd för 14 grader. Tro mig, man kanske tänker att det inte är så stor skillnad på temperaturen I San Francisco som 30 minuter utanför men det är faktiskt såååå stor skillnad!!

Och sista stoppet på vår lilla ''roadtrip'' var The Hippie Tree som ligger i Tiburon. Vi kom dit precis lagom till solnedgången och var helt fanastiskt då utsikten däifrån var såå fin.

Gillar

Kommentarer