Academy

Den 20e Augusti påbörjades mitt Aupair år! Vilken nästan är en vecka sen idag(??) Innan man får åka iväg till sina värdfamiljer behöver man delta i Aupaircare Academy i New Jersey i 4 dagar som kort och gott är en slags utbildning som förbereder en för året. Vi fick dela rum med andra au pairer som skulle till samma område som en själv vilket var skönt då man kunde få kontakt med andra som skulle till samma ställe, men det var även så sjukt obekvämt att dela rum med 2 andra man aldrig tidigare träffat.

Vi fick bland annat lära oss om första hjälpen, barnens utveckling och disciplin, men även saker som hur man hanterar hemlängtan. Lektionerna varade ungefär mellan 8-17.00 så efter det var vi sedan helt fria.

Jag tog flyget till New Jersey med 2 andra svenska tjejer och en från Danmark, vi 4 blev snabbt en liten squad! En kväll drog vi in till New York eftersom Aupaircare erbjöd en tour där man kunde köpa biljett till. Sen resten av kvällarna chillade vi mest och lärde känna varandra. Skit goa tjejer (!!!) och sååå synd att vi inte bor på samma ställe:( På torsdagen satte vi oss på flyget igen för att äntligen komma fram till våra värdfamiljer, vilket för mig var en 6h flygresa eftersom jag skulle från New Jersey till San Francisco.

Gillar

Kommentarer