Hej! Idag så red jag ET kort dressyrpass på Mathilda. Det gick jätte bra & hon va mjuk och fin både i skritt,trav & galopp. Jag gjorde minna övningar som jag fick av min dressyrtränare. Det går ut på att man gör en volt vid varje bokstav & sen när man nästa är klar med volten gör man öppna(det är som att göra skänkelviknig fast på långsidan) det är lite svår att förklara😂. Sen vid A & C så saktar man av så man står still i typ 3 sekunder. Den övningen tycker jag är jätte bra så ett tips från mig och min dressyrtränare. Jag tränade i typ 20-30 min för man behöver inte hela tiden sitta och rida i 1 timme varenda dag. Det var det jag ville säga för idag.

HEJDÅ
❤️
Ps. Tack för 800 följare på instagram på _ponnynmathilda_
❤️

Likes

Comments

Hej igen! Nu sitter jag och äter mat & det är någon slags gryta med ris.....vem bryr sig om vad jag äter igengligen? 😂 Men idag så red jag ut med Mathilda en sväng i skogen. Det gick jätte bra för vi skritta,trava & galopperade. Men när jag gick hem så har vi som en gräs plan där man kan köra dressyr & ni kan ju gissa vad jag gjorde....jag red dressyr såklart. Jag började med att slappna av i skritten och efter en liten stund så började jag trava lite med Mathilda och sen galopperade jag i slutet. Hon va kanska så svettig när vi var hemma. Så nu går vi över till Amorina. Jag red bara Amorina i skritt i paddocken & om ni undrar varför jag bara red henne i skritt va för att hon hade tappat en sko och vi ska ta ut en hovslagare ni kan vara lugna. Men det gick bra iallafall & hon va kanska pigg för hon bara började i trav så for man kortade tygeln. Men jag fick endå ner henne i lite form. Det va det jag ville säga för idag men hoppas ni är nöjda med inlägget så hörs vi i nästa.

HEJDÅ
❤️

Hade ingen bild på Mathilda så fick bli bara på Amorina & det är min mamma som är på bilden om ni undrar.😂

Likes

Comments

Hej! Nu har jag skaffat BLOGG!!!😊 jag har haft blogg tidigare men den va så dålig och så va jag inte aktiv alls. På min blogg kommer ni få följa mina äventyr och träningar,tävlingar och mycket mer! Jag hoppas ni vill följa denna blogg?¿ Jag hopptränade faktigs i torsdag och det va lite tvekningar men det var jag som va nervös i början. Jag tävlade påskhoppet i Köping ch jag VANN ett stort påskägg😂 jag hoppas att ni inte tyckte det va för kort för jag kommer skriva längre.

HEJDÅ
❤️

Det här va bara lite random bilder😂

Likes

Comments