Veckans planer

Måndag: Vi får en ny uppgift som jag ska börja skriva på. Fick en stor Ikea-leverans på morgonen, som tog mycket tid och energi att fixa iordning. Kan säga att mitt tålamod inte är så bra gällande sånt. Längesedan jag var så arg haha. På kvällen träffade jag Sofie, Sanna och Terese. Så mysigt! Sanna har varit iväg i ett par dagar, så vi har inte träffats sedan i tisdags. Sjukt hur fort vi saknar varandra, när man är så van vid att träffas flera gånger i veckan.

Tisdag: Ska plugga hela förmiddagen. Vid två möter jag upp tjejerna för att handla frukt och grönt på marknad, och ta en kaffe tillsammans. Tisdagskvällen kommer att blir lugn, med middag och plugg hemma i soffan.

Onsdag: Ännu en dag ledig från jobb! Så välbehövligt med tre jobb-lediga dagar, och att kunna ha fullt fokus på plugg. Ska göra lite andra måsten som att tvätta och fixa iordning hemma. Så svårt att veta hur mycket tid och energi en ny uppgift kräver, så håller dagarna rätt öppna inför inlämningen på torsdag. Ska träffa Alicia för träning under eftermiddagen, ett perfekt pluggavbrott!

Torsdag: Arbetar en vanlig dag på Cloetta 7.45 - 14.30. Kvällen kommer att spenderas med att finslipa min uppgift och sedan skicka in den!

Fredag: Ska ha en mysdag med Alicia! Beror lite på väder och vad vi känner för, vi ska antingen ut till Limhamn eller till Helsingborg. Kvällen blir förmodligen lugn!

Lördag: Arbetar en vanlig lördag på Triangeln, 11 - 16! Ska träffa Sofie och Sanna på kvällen, försöker övertala tjejerna att vi ska ut. Vi får se hur det slutar och vad vi känner för. Nu är jag dock SÅ laddad för en utgång! Min första lediga på söndag på åtta veckor, det borde ju firas.

Söndag: Beroende på vad vi hittar på under lördagskvällen får vi se. Inga speciella planer. Ska dock bli så skönt att vara ledig en söndag!

Gillar

Kommentarer