Tack augusti

Sammanfattning, Helg i bilder

Jag har mått så bra och haft det så bra under den värmebölja som slog till här under augusti. Här kommer lite kort sammanfattning om vad jag har haft för mig sedan sist!

Ätit middag på Osteria Qui med Matte, Alicia och Linnea. Mysigaste kvällen!

Gått långa promenader i vanlig ordning. Favvoaktivitet.

En hel helg som i sann sommaranda spenderades med att grilla, sola, bada och äta pizza!

Det har varit så många mysiga kvällar efter jobbet. Kvällsbad nästan varje dag, picknick och pizza vid havet till middag och fantastiska sommarkvällar med vänne i augustivärmen.

Här satt jag och Sofie med en fredagskväll, med varsitt bubbel och pratade i solnedgången. Magi!!

En hel helg spenderade jag och Mathilda i Limhamns Sjöstad. Vi solade, badade, läste böcker, skrattade, åt pastasallad, snackade skit och badade ännu mer. Världens bästa helg!

Ännu fler magiska kvällsdopp.

Grillkväll hos Alle och Anton med Felicia som var på besök!

En underbar kväll med Alicia och Felicia! Drinkar på Kasai in the sky och sedan vidare till bästa L'enotecas uteservering.

I fredags var jag på middag hos mina kusiner och sen gick vi ner till havet för ett kvällsdopp. Så mysigt att träffas igen efter att ha gått om varandra hela sommaren!

I lördags åt jag och Klarre frukost på Geijersgatan 53. Sen tog vi en långpromenad och ett dopp i havet. Det är så härligt nu, fortfarande över 20 grader! Sen avslutade vi med en bulle på bästa St Jakobs. Det blev sen en lugn kväll hemma.

Igår åt jag lunch med Mathilda på Saluhallen, där vi fastnade och pratade i flera timmar. Bordet bredvid oss hann byta sällskap fyra gånger innan vi rörde på oss. Hann hem lagom till att regnet började ösa ner och till andra halvleken i matchen mot Falkenberg. Senare tog jag och Alicia en promenad som råkade bli på över två timmar, så mysigt!

Gillar

Kommentarer