Sommarupdate pt.1

De senaste veckorna har gått i ett, det har varit fullt av härligheter. Sommaren händer och jag gör allt utom att sitta vid datorn. Tänkte slänga ihop ett inlägg mitt i allt för att samla lite minnen i skrift.

Efter endast en jobbvecka på mitt nya jobb, var det dags för två veckors semme. Jag inledde semestern med ett dygn i Göteborg, för att äntligen träffa Catrine och Josephine. Vi åt pizza, snackade skit och skrattade.

Åkte från Göteborg till Uddevalla för att hänga med familjen.

En heldag på kusten med mina underbara, älskade, mormor och Saga. Den kvalitetstiden är ALLT. Njöt så mycket av hela den dagen. Vi hälsade på mormors vänner, åt räkmackor, tog den årliga rundan på Smögenbryggan och tog årets första västkust-dopp.

Dagen efter var det midsommarafton, och vi åkte hela familjen på midsommarlunch hos familjen Wallin. Matjessill, färskpotatis och gräddfil serverades som sig bör, det är verkligen sååå gott. Det var mysigt att få lite midsommarfirande, innan vi skulle vidare till flygplatsen och sedan vidare mot Kreta.

Hela familjen åkte till älskade Kreta för att hälsa på familjen där nere. Första gången mina bonussyskon och Peter var med vilket var så roligt!

Jag älskar att komma till Kreta. Det är som att komma hem. Få träffa släkten, träffa Kristina i baren, g¨å på restauranger hos folk vi känner och åka till favoritstränder. Vi hade världens mysigaste vecka, och bara njöt av att ha semme på vårt Kreta!

​Direkt från Kreta till ​att möta upp mina FDM-tjejer för att åka mot Stockholm på udebane! Vi hade ett härligt dygn med utgång, skratt, fotboll och att hata AIK. 

Gillar

Kommentarer