Sjukis

Hej vänner! Ligger just nu i soffan i morgonrock invirad i en flit för att inte frysa. Samtidigt tittar jag på gårdagens avsnitt av Parneviks och dricker Cola Zero. Jag har nämligen dragit på mig en förkylning, tämligen olämpligt tillfälle? Men så känns det faktiskt alltid. Jag har mängder av plugg och saker att fixa innan resa (16 dagar kvar!!! HYPE) och sen är det jobbhelg. Samt att jag den här veckan skulle börja träna??..

Så, nu har jag fått ur mig det och kan gå tillbaka till att vara optimistisk igen haha. I måndags tränade jag och Jennie ett pass som hette Cardio Walking, vilket var både roligt och jobbigt! Igår fixade jag med matlådor och lagade mat hela eftermiddagen, sedan hade jag tänkt gå ut och springa - men det blev en promenad istället då jag redan kände av förkylningen. Somnade sedan klockan 20, välbehövligt!

Idag fyller min fantastiska pappa 44 år, så imorse stod vi upp och sjöng för honom med presenter och frukost på sängen! Sedan kröp jag ner i sängen och sov några timmar till. Nu ska jag gå ner i tvättstugan och sätta på en tvätt, sedan ska jag kolla över mitt schema och plugga. Lite nytta måste jag faktiskt göra idag också! 

Gillar

Kommentarer

jenniessolsson
jenniessolsson,
Är det din pojkvän?
nouw.com/jenniessolsson