Nya solisar, lunchrast i solen och födelsedagsfirande

Idag har jag haft en fantastisk dag. Är fylld med energi och lycka från helgen med mina fantastiska vänner och vädret gjorde mig ännu gladare. Jobbade 10-18 och hade en så trevlig dag på jobbet, åh vad jag trivs. Känns verkligen som jag har kommit in i det bra med tanke på den korta tiden jag har jobbat. Älskar att utvecklas och att lära mig nya saker. Ser ni vilken fin miljö jag jobbar i? Underbart.

Spenderade min underbara lunchrast på bryggan med en latte, full njutning. Helt vindstilla, solen mot ansiktet, en klarblå himmel och en vacker utsikt. Doften av hav!!!! Älskar skiten.

Har velat lite mellan dessa och ett par andra solisar på jobbet, idag bestämde jag mig dock för dessa!! Känns bra att börja med ett par traditionella, kommer bli helt galen av att jobba på Synsam. Det finns såååå många snygga solisar och jag har hittat flera stycken som jag vill ha. Så himla roligt att jobba med fina produkter!

Fick skjuts hem från jobbet och pratade mamma i två timmar. Vi har knappt träffats de senaste 1-2 veckorna och imorgon åker hon till Rom, så det var skönt att få prata lite med henne. Peter och Saga kom vid 20 och så åt vi födelsedagsmiddag för mamma som fyller år imorgon, men hon är som sagt inte hemma då och vi tog det därför idag. Vi åt god grekisk mat, souvlaki (utan grillspett haha), sparris, sallad och potatis med spiskummin, citron och lite olivolja. Så himla gott! Nu ska jag sova, imorgon ringer klockan redan 5.30... God natt!

Gillar

Kommentarer