Min underbara helg i bilder

Mormor har varit på besök i veckan, hon började med att hänga hemma hos mina kusiner. Jag åkte ut dit efter jobbet en dag för kalas för min äldsta kusin Felix som fyllde år. Så mysigt!

Jag drog på mig en rejäl förkylning, lagom till helgen och att jag skulle få besök av mormor och Sagis. Vi hade en lugn fredagkväll, mormor sov hos kusinerna även denna natt, så Sagis och jag myste och kollade på Love Island. Lördagen började med färska frallor och en lugn morgon hemma.

Vi tog en heldag på stan för att kolla i butiker, strosa runt och äta en god lunch. Kvalletid med min älskade lillasyster, har jag verkligen längtat efter.

Vi mötte upp mormor, satte oss i solen på gatan utanför mig och tog en fika. Så mysigt!

Vi alla tre var trötta och lite krassliga, så vi bestämde oss för en lugn hemmakväll. Jag gjorde en halloumisallad, sen kröp vi ner i soffan med en skål chips och pratade resten av kvällen.

Söndagen inleddes precis som lördagen med färska frallor hemma i läggan.

Efter frukost promenerad vi i Slottsparken och satte oss sen på Slottsträdgårdens café.

Åh min varma, omtänksamma och underbara mormor. <3

Vi avslutade en supermysig helg med en middag på en italiensk restaurang, innan jag vinkade av mormor och Saga vid tåget. En helt fantastisk helg!! Älskar att ha familj på besök hos mig.

Gillar

Kommentarer