Måndagsfrågor

Hur gammal är du?
21 år.

Hur gammal känner du dig?
Det skiftar verkligen. Oftast som min ålder, men ibland 18 och ibland 25.

Vart bor du?
Malmö, vid Värnhem/Katrinelund. TRIVS!

Vad har du gjort idag?
Gick en promenad i den magiska vårsolen imorse, sedan har jag bara pluggat. Hela förmiddagen hemma, vid 13 mötte jag upp tjejerna och så pluggade vi tillsammans. Kom hem vid 19 och slängde ihop SÅ god mat. Garants svampbollar som jag hade i frysen i en tomatsås, serverade tillsammans med zucchinipasta och ruccola. Så gott, enkelt och fräscht!

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Har väldigt svårt att välja en årstid som jag föredrar. Älskar krispig kyla och en snötäckt värld. Älskar hur efter vintern, våren börjar smyga sig på och man njuter som aldrig förr av några få plusgrader och sol mot ansiktet. Älskar hur våren blir varmare och varmare, för att slutligen övergå i sommar och glada dagar. Älskar hur det efter tre månader sommar, blir lite kallare och träden fylls av färgglada löv. Hösten är alltid en nystart, som jag älskar. Skulle jag välja en årstid att leva i resten av livet hade jag valt sommar dock, så skulle väl säga sommaren. Eller våren...

Är du beroende av något?
Jag är beroende av min telefon (som alla andra..). Cola Zero, tänkte jag skriva och insåg att jag inte har druckit det på en vecka? Kanske inte är så beroende längre då haha.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag skulle vilja befinna mig på en solstol, på en strand, i ett varmt land. Nästan vart som helst, bara det är härligt och överstiger 25 grader.

Vad är du på för humör just nu?
Glad och peppad! Har haft en produktiv måndag, vilket är typ det bästa jag vet. Känner mig så laddad för en ny vecka!

Vilket är ditt favoritgodis?
Saltlakrits.

Vilken är din favoritaffär?
Fysiska butiker är nog HM och Zara.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska definitivt. Vaknar till efter 22 på kvällen.

Har du blivit sydd någon gång?
Nepp! Peppar, peppar.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Min älskade Sofie, som har hjälpt och stöttat mig så mycket idag.

Mina fina vänner,

Är du blyg?
Nej, det skulle jag inte påstå. I vissa sammanhang så kan jag vara reserverad, men det är mer för att känna av stämningen och för att jag inte vill/orkar/behöver ta någon plats.

Vad heter du i andranamn?
Jag har inget mellannamn.

Har du något smeknamn?
Idaho, Idis, Kullgren och Kullis är väl det jag har blivit kallad mest under mina dagar. Idaho är nästan det som har hållit i sig från både vänner och familj.

Gillar

Kommentarer