Första helgen hemma på två månader

Sammanfattning, Helg i bilder

Hela fredagen spenderades i Västra Hamnen med Sannis. Sol, bad och skitsnack. Vi hade världens mysigaste dag!

När energi började sina, satte vi oss för en islatte/ett glas vin och mötte upp Sofie och Tessan.

Vi tog oss in till stan för att äta middag, och fira Sanna som har fyllt år! Vi hade inte bokat bord någonstans, så tog ett tag innan vi hittade ett bra ställe att äta på. Det slutade med att vi hamnade på vinbaren L'enoteca, de har bara några få maträtter, men världens härligaste uteservering! Vi började med varsitt glas vin och en liten ostbricka.

Mina fina tjejer!

Jag tog en vegetarisk risotto, Sofie en med räkor och de andra tog en vegetarisk gratäng! Risotton var helt okej, gratängen fick desto högre betyg! Men vin, de kan de definitivt! Jag som inte är någon vinfantast drack ett fantastiskt prosecco och NJÖT!

Skål för Sanna, och skål för att vara hemma i Malmö igen! Landar sakta, men säkert i det och njuter faktiskt. Kvällen fick ett litet avbrott, när vi delade på oss eftersom Sanna skulle jobba tidigt på lördagen och Terese var sjuk. Sofie och jag fick ta cykeln till kvällsmottagningen på sjukhuset, lång historia kort, fick jag en allergisk reaktion mot ett getingstick och hade inte den medicin jag behövde. Det gick rätt snabbt på sjukan, så vi tog oss till Möllan där vi mötte upp Tobbe, Hampus och MP för att dricka öl.

Vaknade upp förkyld på lördagsmorgonen, så tog det rätt lugnt. Storhandlade (äntligen!), lagade lunch, tog en långpromenad och plötsligt var klockan 17. Åkte med Sanna till Fredrik och till Löddeköpinge. Vi började med att åka direkt till havet för ett kvällsdopp, perfekt efter en svettig bussfärd.

Åkte vidare till Maxi för att handla för en taco-kväll, som vi sen åt ute på altanen (villalivet, som man älskar det ändå), drack kaffe och åt godis, innan det var dags för oss att rulla hemåt. Så mysig lördagskväll!

Vaknade imorse och kände mig ganska låg på energi. Tog en lugn morgon, åt frukost och kollade på serier ett tag. Strax innan 15, gick jag ut på en promenad som avslutades i Rörsjöparken.

Där mötte jag upp Linnéa och hennes kompis, för att fika och mysa. De var och hälsade på en släkting i Helsingborg, sen "svängde" de förbi Malmö för att träffa mig. Så himla mysigt! Verkligen glad att de kom förbi.

Kände att jag hade energi och ville fånga kvällen, innan jag skulle lägga mig. Så tog en lugn promenad ner till Västra Hamnen för ett kvällsdopp. Så jäkla jobbigt att bli sjuk strax innan jag ska börja jobba igen, kände att en prommis och ett bad var bra för att kurera mig lite. Det är väldigt skönt att ha ett sånt semesterlunk fortfarande, att jag känner att jag kan traska långsamt ner utan att det stressar mig, vilket det lätt gör annars.

Svenska sommarkvällar!!! Det är verkligen det finaste, finaste vi har här i världen.

Gillar

Kommentarer