En midsommarhelg på Smögen

Livet, Sammanfattning, Foton

I torsdags efter jobbet möttes hela gänget för inhandling av mat och någon timma senare rullade bilarna mot Kungshamn. Midsommarafton inleddes med frukost och kransfix. Blev för första gången i livet riktigt nöjd med min krans!!! Så jävla stolt haha.

När klockan slog 16 var det dags för midsommarmat, vi åt mängder med mat, allt från kött till fisk till sparris. Så himla gott!! Sedan började vi förfesta, drack snapsar, spelade spel och skrattade. Vid 00 rullade taxin mot Smögen, där vi rätt snabbt vände och istället åkte hem. Nöjda trots en tidig kväll kröp vi ner och somnade nästan direkt.

Midsommardagen. Efter frukost och några lugna timmar i soffan var vi redo för Sea Lodge. Vädret var på topp, strålande solsken, klarblå himmel och minst 25 grader. Laddade som få tryckte vi in oss i världens minsta taxibil med världens skönaste taxichaufför. Sea Lodge var såååå bra. Härlig stämning, underbara människor och fantastiskt väder. När våra magar började kurra gick vi bort på Ekelöfs för att trycka i oss mängder med skaldjur. Sedan åkte jag hem, efter en helg med fantastiskt folk på världens bästa kust! Fan vad hääärligt livet i Bohuslän är.

Gillar

Kommentarer