En intensiv arbetsvecka, sjukdom, sällskapsspel och skratt

Hej på er! Börjar bli tradition att jag skriver en sammanfattning om min vecka på söndagen. Den här veckan har varit intensiv och ganska händelselös. Jag har jobbat varje dag, och samtidigt varit sjuk mer eller mindre hela tiden. Dagarna har spenderats på jobbet, flera kvällar i sängen med feber. Jag har som ni förstår inte orkat med så mycket mer än att jobba. Det är väldigt mycket på jobbet just nu, framförallt tycker jag det känns viktigt att försöka hitta en slags struktur och rutin kring allt i den nya butiken. Vi är två säljare som är nya i den här butiken, och det känns som att vi båda kommer in och vill röra om lite haha. Förutom oss två är även chefen ny i butiken, vilket gör att det blir mycket förändringar på en gång. Men förändring är bra! I veckan har jag förutom att jobba på Kronprinsen varit en dag i Trelleborg och idag på Triangeln.


Min helg har varit lite mer händelserik än resten av veckan. I fredags vaknade jag med härligaste fredagskänslan, jag kände mig friskare och solen sken utanför fönstret. Gick med glatt humör den fina promenaden till jobbet!

Gick direkt till Linn och Calle efter jobbet, för att åka till Linnéa som hade fixat såhär fint, med så gott plock! Vi åt, kollade på talang, pratade och spelade sällskapsspel till sent på natten. Så himla mysig kväll! Typ det roligaste som finns att spela sällskapsspel med ett härligt gäng!

En lugn jobblörre på Kronprinsen, det var så skönt att hinna få jobbat undan lite beställningar och montera/kolla av jobb.

Åkte direkt till Helsingborg efter jobbet, hade världens mysigaste kväll med Sannis. Vi åt tacos, kollade på serier, pratade om livet och skrattade så mycket. Fick så mycket energi av denna kväll (<3), världens bästa Sanna.

Hoppade in extra på Triangeln idag, always a pleasure. Blev överlycklig när det kom en kund som hade bra koll på sport, och vi kunde diskutera sportglasögon i 20 minuter. Efter jobbet var jag på middag hos Arijana och hennes familj. Så himla mysigt!! Perfekt avslut på en bra helg.

Nu kom jag precis hem, har kruppit ner i sängen och ska sova. Imorgon är jag ledig och det betyder äntligen sovmorgon! Skönt efter en arbetsvecka på sju dagar med en släng av feber. Välbehövlig vila. God natt!

Gillar

Kommentarer