En perfekt måndag och mina för planer resten av veckan

Hej på er! Sitter i skolan och arbetar med vårt grupparbete. Vi har lite svårt med koncentrationen dock, blir mycket flams och prat om annat. Det är lite härligt tycker jag, har saknat att gå i skolan. Min måndag bara sprang iväg, men var en perfekt måndag och start på veckan. Den började med en morgonpromenad, hade en föreläsning vid 13 och sedan satt jag kvar med gruppen för att fortsätta på vårt grupparbete. Cyklade till gymmet efter skolan och hade sedan en lugn kväll i soffan.

Tisdag: Morgonträning och en heldag med grupparbete. Ska på kvällen träffa Alicia, skulle tro att det blir en lugn kväll med middag och mys.

Onsdag: Jobb med vårt grupparbete och sedan redovisning 15-17. Direkt efter skolan jag ska till gymmet för CX och cardio.

​​Torsdag: Vår nuvarande kurs är slut! Så det blir en lugn dag, det som ska hinnas med är egentligen endast träning. Klockan 16 ska jag på lägenhetsvisning, spännande! Kvällen lär spenderas med städning av lägenheten och handling inför besök i helgen.

​Fredag
- Söndag: Fredagen börjar med en sväng till Lund för en fika med Ludwig. Framåt eftermiddagen kommer pappa och Saga på besök. De kommer fram på fredagkväll och planerna för helgen är inte helt spikade än, det beror lite på väder och vad vi känner för, ska bli så roligt!!

Gillar

Kommentarer