jeg lager ganske mye mat, og er generelt veldig flink til og sette sammen smaker så jeg tenkte jeg skulle vise dere en god oppskrift på en wok a'la ida! here we go:

det dere trenger er: løk, nudler, kokosmelk, agurk, gulerøtter, chili, paprika, lime, sjampingjong, ingefær, og kjøtt. pluss hvitløk!!

dere starter først med og finhakke chili, hvitløk og løk og frese det i pannen slik at det gir oljen en god smak.

så slenger du grønnsakene du har skåret oppi, og lar det steke i ca 3/4 minutter.

deretter slenger dere oppi kjøttet og rørsteker alt sammen til kjøttet blir gjennomstekt og grønsakene gode og saftige!

beklager litt dårlig bilde, men var litt kaotisk og ta bilder oppi prosessen, hehe. kok opp nudler og sleng det oppi også,

mens alt steker og godgjør seg, kan du raspe opp ingefær og ha oppi så mye du ønsker, og tilsette kokosmelk blandet med limejuice og soyasaus!

​det her er utrolig digg og man kan justere hvor mye nudler man vil ha oppi eller om man vil bruke ris, jeg elsker hvertfall denne wok'en her! og billig er det også! 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

hei igjen ja, nå har det vært veldig lang tid siden jeg sist skrev et innlegg, men jeg har litt grunn til det. Jeg har nemlig endelig fått opperert bort en stor kul jeg hadde på høyre side av hofta mi! jeg oppererte på fredagen og det var ganske kaotisk og slitsomt, mest fordi jeg aldri har opperert eller vært i narkose før, men også fordi jeg måtte faste så lenge, noe som ikke hadde vært et så stort problem hvis jeg ikke allerede var kjempesulten og hadde vondt i hodet når jeg våknet. men heldigvis gikk alt bra og jeg har det egentlig helt greit nå, såret mitt svir og jeg går på krykker, men eller går ting helt ok egentlig. er veldig rart for jeg føler jeg har mistet kontakt med omverden, selvom jeg konstant prater med noen på meldinger osv, men føler meg så ''borte'' når jeg ikke har muligheten til og gå utafor døra og gjøre andre ting enn og ligge hjemme i senga. jeg gleder meg ufattelig mye til jeg får kommet meg ned trappen her hjemme (bor i 3 etasje i en blokk) og får sett andre mennesker på nærthold haha.

​det bilde her er fra noen dager etter operasjonen, jeg synes såret gror ganske bra og ganske fort, så det er jo noe

Likes

Comments

hei, på mandagen hadde jeg en liten daytimedate med to venninner, vi dro først på tataki i ski som lager verdens beste sushi(!) og så spiste vi mens vi pratet litt, etter det dro vi videre til jams for og ta oss en kald øl i varmen. det var utrolig koselig og godt og kunne nyte dagen mens det var så godt vær. jeg synes det er viktig og prioritere det og være ute, for det er faktisk ikke lenge til kulden kommer. etter vi hadde sittet der en stund dro jeg for og møte marte som skulle sette på nye vipper i oslo. i helgen skal jeg og marte på en hyttetur med noen gode venner, så jeg kommer til og ta masse bilder! vet ikke om jeg får blogget der for er ikke sikker på at det er strøm der, men skal hvertfall ta mange bilder med meg hjem. de neste dagene går ut på og lade opp til den hytteturen, skal nemlig til sverige i morgen for og handle inn drikkevarer og diverse, så det blir deilig! slenger med noen bilder fra mandagen,beklager for litt dårllig kvalitet, da det er mobilbilder.

Likes

Comments

det og føle seg dårlig. mange jenter nå for tiden sliter veldig mye med dårlig selvbilde og depresjoner, noe som er helt forferdelig! jeg vet hvordan det er selv og jeg vet hvor vanskelig det er og komme seg ut av den grå boblen. jeg hadde en dårlig dag senest igår. jeg prøvde klær hjemme før jeg skulle dra til ski for og møte noen venninner, og jeg følte meg kjempe bra. absolutt alt endret seg etter ca 5 minutter da jeg løp til bussen for og rekke den og det sto en jente der. jenta ga meg et blikk som jeg vet godt hva betyr. det betydde at jeg så dum ut, at jeg dummet meg ut ved og løpe og dummet meg ut ved og gå i de klærne jeg hadde valgt. alt dette fikk jeg vite av kun et blikk, og det værste var at det ikke er sikkert det var det hun tenkte i det hele tatt. likevel lot jeg det blikket ødelegge hele dagen min. hver gang jeg gikk forbi mennesker eller hver gang jeg så speilbildet mitt i enten vinduet på bussen, bilder eller vinduet i cafe/baren. jeg lot denne jenta og det blikket ta fra meg alt jeg hadde bygget opp frem til jeg dro hjemmefra. hvorfor gjorde jeg det? var det sånn at jeg var den styggeste i hele ski? var det sånn at jeg gikk med forferdelige klær? nei- det var fordi jeg var alt for svak. jeg kjempet ikke nok mot mitt eget hode. jeg lurer på hvordan de jentene som er fornøyde med seg selv føler seg.. også sitter jeg her og lurer på om jeg noengang kommer til å få det sånn. også lure jeg på hvorfor jeg ikke er sterk nok til og si '' jaja fuck det'' og bare være takknemlig for at jeg lever i det hele tatt, og at jeg bor i Norge og at jeg får alt jeg trenger? jeg burde det. jeg burde rope faen ta det her høyt ut i verden, for det er virkelig ikke greit at jeg sitter og siper for at nesa mi er litt stor og at jeg ikke er den tynneste av vennene mine, for det er virkelig ikke viktig. livet er.

Likes

Comments

hei! nå har jeg byttet blogg-portal og håper på og bli fornøyd med det. i helgen var jeg ute med noen gode venninner av meg og hadde det kjempe gøy, vi dro på Martins i lillestrøm og det var egentlig helt greit der! akuratt i skrivende stund sitter jeg og slapper av på verandaen med pledd og brus, noe jeg synes er det deiligste i hele verden, hihi. i morgen er planen og spise sushi med besteveninnen min som vi ikke har gjort på lenge nå, så det blir godt. jeg synes det er så deilig at jeg har blitt kjent med Marte, for alle sier vi er som to dråper vann! ellers har det ikke skjedd så mye de siste dagene for har vært i dårlig form men jeg opdaterer dere igjen i morgen!

Likes

Comments

wow, den blogg-streaken min varte lenge igrunn, hehe. til mitt forsvar så var jeg på fest i forigårs og har vært syk helt til nå, akuratt nå sitter jeg hjemme hos en veninne jeg ikke har vært med på over en uke fordi hun har vært på ferie! jeg er fortsatt i ganske dårlig form, men jeg overlever. vi har nettop spist sushi og sitter og ser på storage hunters, utrolig spennende haha. Noe mere enn det har jeg faktisk nesten ikke gjort siden mandag og håper det er litt mere som skjer gjennom uken. jeg venter fortsatt på telefonen min som har vært på reprasjon i en uke nå, og bruker en iphone 4 som er kjempe treig, noe som er utrolig kjedelig. har desverre ingenting annet spennende og komme med, siden det ikke har skjedd NOE de siste dagene, men jeg oppdaterer så mye jeg kan :)

 

Likes

Comments

hei hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, og jeg følte det begynte å klø i fingrene hehe. jeg elsker jo og skrive og jeg elsker og ha et sted der hvor jeg kan skrive hva jeg tenker på og hva jeg føler. jeg har veldig lyst til og drive med dette og kommer til og skrive mange innlegg fremover! idag har vært en relativt rolig dag, broren min kom på besøk og har spist her. ellers enn det har jeg bare ryddet rommet, noe som egentlig ikke er bare bare med tanke på hvor rotete det var her (ops)! jeg fikk også en pakke i posten på fredag som jeg har ventet lenge på, og som jeg kan fortelle litt om! mange av dere har kanskje hørt om shai barberingshøvler? jeg har vært trofast kunde siden tidlig 2012 og jeg er fortsatt storfornøyd! jeg får en pakke med 6 eller 8 barberhoder og en høvel hver 6'måned. og nå bestilte jeg en litt større pakke enn bare de jeg får i posten, (forklaring under bildene)
på denne her ser dere jo godt forklart hva det er, men jeg kan legge til at den lukter godt! lukter noe som minner meg om no.. husker ikke hva haha

disse bikinilinje- høvlene er helt geniale!! de er så små at de kommer til overalt, og som jenter vet, er ikke det alltid like lett hehe. pluss at du kan ta dem fint med i veska om du skulle trenge det ;p 

en ting jeg er helt ekstrem på er og alltid ha en skrubb i nærheten, nå hadde jeg sånne skrubbe hansker, men denne fungerer mye bedre! den lukter faktisk godt den og, hehe


og til slutt selve høvelen! som sagt så er jeg trofast kunde og har brukt shai høvlene lenge, jeg synes de holder bra og synes det tar en stund før de høvel hodene blir oppbrukt/ uskarpe! jeg er hvertfall veldig fornøyd og veldig glad for at jeg kjøpte dette, shai har jo alltid sånne tilbud, så denne pakken brukte jeg kun 49kr for (altså bare frakt) og det synes jeg er utrolig gøy :) 

har egentlig ikke så mye annet og fortelle om i skrivende stund, men opdaterer dere snart, snakkes :*

Likes

Comments

gjennom de 20 årene jeg har levd har jeg fått opplevd mye vondt. lang historie det der, men mobbing har vært en stor del av oppveksten min. jeg merker på meg at dette blir et syte innlegg, men det skal det ikke bli. jeg lar det ikke bli det. hele livet mitt har mennesker sagt at jeg ikke kom til og bety noe for noen, og at jeg aldri kommer til og klare meg. det var nære på et par ganger det kan jeg med hånda på hjertet si, men jeg er her fortsatt. jeg sliter fortsatt utrolig mye med depresjon, angst og dårlig selvtillit. det er en boble (verden) man har vanskeligheter for og komme seg ut ifra. og det værste er at man ikke engang kan fortelle det til noen. med engang man gjør det, blir man sett teit på og fortalt at man bare ønsker oppmerksomhet. men newsflash: man ønsker oppmerksomhet, man ønsker at noen skal bry seg og at noen skal VITE hvordan du har det på innsiden, for det er utrolig tungt og gå bære på alt dette alene. en tung sekk du har med deg overalt, en stemme i hode som konstant sier du ikke er bra nok, en stemme som sier hver gang noen ser på deg så tenker de på hvor stygg du er, hvor rar du er, og hvor teit du er. hvordan jeg føler meg på innsiden har ingenting og gjøre med hvordan jeg er som person. jeg er ikke svak, jeg er ikke liten, jeg er en god venninne med et stort og godt hjerte. jeg er snill, jeg er gavmild, jeg elsker og gjøre andre mennesker lykkelige. og vet dere hva? alle dere der ute som har tvilt på meg, trodd at jeg aldri skulle få til noenting: bare vent.  jeg bryr meg ikke om og bli millionær eller bli kjendis, jeg skal lykkes i livet.

 

i himmelen er det mange stjerner og lande på, man har mange og velge mellom. 

  

Likes

Comments

 

alle har sine verdier og sine følelser, det er sånn vi er skapt. alle har sine lykkekaker, det er det jeg kaller de tingene/ stedene / følelsene i livet ditt som gjør det lykkelig i den stunden. for meg er det når jeg sitter ved siden av hunden min på verandaen en tidlig morgen med kaffe i hånda og bare ser. noe jeg virkelig ikke gjør ofte er og bare være og se. det er så utrolig deilig og bare være et sted, kose meg med kaffe og bare høre på alle fuglene, se på alle menneskene, og alle trærne rundt meg. det er det beste jeg vet og det gjør meg HELT rolig og tankene mine blir helt fullstendig borte. vi verdsetter ikke planeten vår nok synes jeg, alle de fine frostmønstrene vinteren lager for oss, alle bladene som har sine helt egne historier, og alle plantene som lever sammen. alt dette gjør meg faktisk veldig sentimental, for wow for en flott verden vi bor i, utseendet messig altså. alt har sine grunner og bruksområder og alt er laget fra små organismer som er helt uvirkelig. verden er fantastisk, er oss mennesker som ødelegger, det må vi aldri glemme!

 

mitt lille vesen <>
 

Likes

Comments

som jeg har skrevet tideligere så bestilte jeg masse sminke fra makeupmekka og det inkluderte en såpe til kostene mine, og fy søren så bra den fungerte! og så lenge den varer! for den er ganske liten men jeg har nå vasket overdrevent to ganger og den har ikke blitt noe mindre egentlig! jeg tenkte jeg bare måtte vise dere.

jeg tok før og etter bilder så jeg legger ut de først.
man ser kanskje ikke så mye forskjell på de mørke børstene, men de lyse så!
 og her er koste såpen:<>

Likes

Comments