Frankfurt - you were a miracle of love

I fjor sommer dukket det opp en sang i "daily mix" på spotify, og fra det første minuttet jeg hørte på sangen visste jeg at dette var en skikkelig Ida-sang. Selv om jeg har hørt den på repeat en million ganger etterpå så har jeg enda ikke gått lei. Så det sier seg selv at da jeg så at Jamie Lawson skulle ha Europa-turne gjorde jeg alt jeg kunne for å finne gode flybilletter, og plutselig endte vi opp med å feire påsken i Frankfurt!

Hør verdens fineste sang her <3

Første vårhelgen etter en lang vinter er magisk

I tillegg til at vi fikk reist til et nytt land sammen, så var det jo den første ordentlig varme vår/sommerhelgen i store deler av Europa. Det var jo helt fantastisk å gå langs elven med masse vårblomster. Det er ingenting som slår skjønnheten til de rosa blomstene som titter frem en kort periode på våren.

Jeg må si at Frankfurt er en undervurdert by. Den er fantastisk fin. Alt er så forseggjort og gjennomtenkt.

Jeg må også innrømme at jeg er en nord-europeer by heart. Selv om jeg elsker varme land, så er det noe spesielt med når våren og solen titter fram etter en lang vinter, og folk setter seg i parken. Hele byen får liksom en lykke-aura over seg.

Jeg fikk møte Jamie Lawson etter konserten! 

Hele grunnen til at vi reiste til Frankfurt var jo på en grunn av Jamie Lawson konserten. Det var en helt fantastisk konsert! Akustiske kjærlighetssanger i et lite og intimt lokale kan ikke akkurat bli feil. Selv om både jeg og Mikkel fikk noen stygge blikk (og Mikkel noen kommentarer) fra tyskere som var irritert over meg som skrek og Mikkel fordi han var høyere enn resten av publikumet, så var det så verdt det, for etter konserten fikk jeg møtt han!!

Meg og Jamie Lawson!!

Alt i alt var det en fantastisk tur! Det blir vel egentlig alltid en fantastisk tur når jeg drar med Mikkel (hehe, sorry for kliss). Neste reise går til Sevilla på lørdag, og der blir det bursdagsfeiring av moi. Jeg er fortsatt som en treåring når det kommer til bursdager, jeg elsker å ha bursdag!

Denne uken blir det mye grønnsaker og vann, hehe.

​xoxo ♥​

Liker

Kommentarer

Påske i sydligere strøk

God påske! Her på Malta feirer man egentlig ikke påske, hvertfall ikke i nærheten av det vi kaller påske i Norge. Med tanke på hvor kristne de er her, og hvor viktig påske er i den katolske kirke er det litt underlig at det kun er langfredag som er helligdag.

Jeg ser frem til å motta masse bilder av folk på fjellet i sola neste uke, mens jeg sitter på kontoret. Heldigvis har vårværet kommet for fullt her, og om to uker skal vi på en liten ferie.

Ny leilighet ved havet

Siden sist har vi kommet oss i orden i ny leilighet rett ved havet. Det er en liten maisonette med egen bakgård. Jeg tror vi kommer til å kose oss masse der i sommer!

Påfyll fra Skandinavia 

I mars måned var både jeg og Mikkel på jobbreise. Ikke samtidig, så det betyr at vi var hele to uker borte fra hverandre" Heldigvis ikke sammenhengende.
For oss som har vært vant til å bo sammen og være oppå hverandre fra vårt første kyss var det ganske lenge å være borte fra hverandre, men vi overlevde det også.

Jeg var på tur til København med jobben, for å møte en annen del av bedriften. Vi har nemlig kontorer der også. Det var en superhyggelig tur, og jeg elsker virkelig København by. Hadde det vært litt varmere, så hadde vi kanskje flyttet dit. Det er noe med atmosfæren i den byen. På kontoret der også! De serverte vin og øl til alle på kontoret klokken 16 HVER ENESTE DAG!!

Når jeg likevel var i nærområdet fløy jeg inn og inviterte til jentekveld hjemme hos mamma. Det blir ikke akkurat mye tid å bruke på familie og venner når jeg først er hjemme, derfor er det superkoselig at jentene kan stille opp på en kveld samlet så jeg får møtt alle sammen! ♥

Det er ikke noen hemmelighet at jeg er en livsnyter, derfor må jeg nyte alle aspekter når jeg først er i nord. Maten i Skandinavia er virkelig undervurdert. Er det noen som har peiling på god mat, så er det skandinavere (og franskmenn). Eller så er det kanskje jeg som har en skandinavisk tunge, mest sannsynlig er det nok en blanding.
På bildene er det: 1. gresskarsuppe 2. laksecarpaccio 3. rekesmørbrød med cloud bread på toppen 4. pornstar martini (verdens beste drink).

Spansk vår

Som sagt skal vi på ferie om to uker. Ferden går til Sevilla i Spania, hvor vi skal feire bursdagen min, nyte byen, være kjærester og livsnytere. Det blir nok en god del sangria og tapas, og på bursdagen min har vi booket bord på Abantal, en restaurant med michelinstjerne. Etter noen år med meg så har Mikkel skjønt at det må full prinsessebehandling til når jeg har bursdag, hehe.

Jeg ser frem til sommeren, og til å oppleve flere middelhavsperler. For å ikke glemme 17.mai, det blir selvfølgelig champagnefrokost i Oslo. Får bare håpe jeg kommer inn i bunaden i år også!

Men først; god påske ♥

​xoxo ♥​

Liker

Kommentarer

Vinter i Malta

Hei bloggen,

Vi er allerede snart ferdig med februar, og det betyr at det går mot lysere tider. Hvis vi er litt ekstra optimistiske kan vi si at det er vår om et par uker.

Man skulle tro at vinterdepresjonen bare var noe man opplevde i mørke og kalde land som Norge. Kan man skylde på "vinterdepresjon" når det er 10 grader og sol. Kanskje det egentlig bare er en rastløshet, engstelse og stressbevegelse som dukker opp for de som velger å ta det i mot i starten av et nytt år?

Jeg har alltid syntes det har vært veldig interessant å lære om hvordan forskjellige mennesker fungerer. I går ble det snakk om personlighetstester på jobb, og da måtte jeg selvsagt teste meg. Jeg tok testen på 16personalities.com, og jeg ble INFJ. For cirka to år siden tok jeg den samme testen og ble INFP. Det er litt interessant hvordan man endrer seg, men samtidig ikke så mye. På to år var tross alt bare en bokstav endret. Jeg har lest om begge personlighetene, og jeg vil nok kanskje si at det er en fin linje. Mye er likt, mens INFP er mer idealistiske og upraktiske, i tillegg til at de er hakket mer altruistiske enn INFJ. INFJ er mer målbevisste og organiserte. Jeg er nok kanskje en blanding av begge deler, om det er mulig å være to stykker. Å lese om seg selv og sin personlighet på denne måten kan egentlig være ganske skremmende, for det er så mye som man kjenner seg igjen i.

En INFJ-personlighet er kreativ, insiktsfull, inspirerende, bestemt, lidenskapelig og altruistisk. Svakhetene inkluderer å være sensitiv, ekstremt privat, perfeksjonist, å føle at alt må ha en mening og at man kan bli utbrent raskt. Jeg føler dette passer meg på en flekk. I det siste føler jeg at jeg har merket mer til svakhetene mine, som at jeg er veldig privat, sensitiv og utbrenthet. Dette henger nok mest sammen med I-en, at jeg er introvert.

Det kan rett og slett ødelegge ganske mye om jeg blir spurt om å finne på noe i helgen eller blir invitert til et facebook-arrangement. Det høres helt teit ut, for det er jo hyggelig å være sosial og jeg liker å være sosial, men i det siste har jeg følt meg veldig "fanget" om jeg sier ja til en sosial setting, spesielt i forveien. Hvis jeg gjør noe sosialt helt impulsivt derimot syns jeg det er veldig hyggelig. Det er rart hvordan man fungerer forskjellig. I andre perioder av livet har jeg elsket å ha dagene fulle av planer. I tillegg vil man jo ikke slutte å bli invitert på ting, så det er en ond sirkel. Kanskje det er en del av å bli gammel og kjedelig.

Å være sammen med han er som å være alene, sammen med noen

Noe annet som sto om INFJ-personligheten var dette:

once they’ve found that someone, their relationships will reach a level of depth and sincerity that most people can only dream of.

I et godt forhold føler nok alle føler at de selv har det beste forholdet, men jeg er sikker på at det jeg og Mikkel har er noe helt unikt. Det er hvertfall ulikt noe annet jeg har opplevd. Kanskje personlighetstypen hans matcher godt med en INFJ-personlighet.

Det at jeg har kjent ekstra sterkt på den introverte delen av meg i det siste har gjort at jeg også trenger mye tid for meg selv for å lade opp batteriene. Derimot trenger jeg ikke tid borte fra Mikkel. Å være sammen med han er som å være alene, bare sammen med han.

Kanskje det var litt derfor vi flyttet til Malta også, fordi vi ville ha ro til å være sammen bare oss to.

Vi har faktisk gjort ganske mye fint allerede i år. I januar dro vi på et hotell i hovedstaden Valletta og bodde der en helg. Vi brukte spaet og booket eget rom med jacuzzi. Det er akkurat sånn type avslapping som jeg elsker. Det blir dessverre litt fort dyrt om man skal gjøre det hver helg, haha.

I tiden fremover håper jeg å bli kvitt alt stress. Vi skal flytte om en måneds tid, og ingenting er klart. Her i Malta er alle leilighetene ledige omgående, så det er derfor vanskelig å planlegge. Forhåpentligvis finner vi et sted med en stor balkong som ikke er altfor dyr. Jeg ser frem til å bli ferdig med alt flyttestress. Jeg tror kanskje jeg vil klare å være mer sosial igjen da.

Jeg tok dette bildet på vei hjem fra jobb i går, og jeg bare syntes det var så utrolig fint. Se på de rosa skyene.

​xoxo ♥​

Liker

Kommentarer