Header

Ettersom at utleieleiligheten til min søster og de stod tom da jeg bestemte meg for å komme tilbake til Bergen, fant jeg (vi) ut at det måtte da være midt i blinken for meg. Den var ikke akkurat strøken, men mer enn grei nok for meg- enn så lenge!

Flaks for meg at jeg elsker å montere, fikse og skru. Haha, hvem skulle tro? Maling derimot, er ikke fullt så gøy. Smart som jeg er, droppet jeg i tillegg grunning- noe som resulterte i at jeg måtte ta hele 4 (!!) strøk på veggene. Taket ga jeg opp etter bare ett strøk, det eeer så py det.

Det er jo faktisk ikke så mye mer enn litt maling som skal til for å få det fint. Eller hvertfall finere enn utgangspunktet. Jeg skrudde også like greit ut alle håndtakene på kjøkkenskap- og skuffer. Siden kjøkkenet er såpass gammelt, var det selvsagt minimalt med håndtak i samme mål. Når det er sagt, syntes jeg uansett det er mye finere uten. (Hvis man ser bort ifra alle hullene😅)

Så her har dere litt av min kåk. Og se den deilige utsikten da!

Ha en herlig kveld!

IK✨

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Det er alltid godt å starte et nytt år etter min mening, ikke at jeg pleier å ha noen nyttårsforsett eller noe. Men en "ny start" skader jo aldri. Selv om jeg syntes dette med nyttårsforsett er litt teit, så har jeg to mål for det kommended året. Det ene, er at jeg SKAL bli flinkere å holde kontakten med alle venninnene mine. Det foregående året har ikke det vært så lett, ettersom at jeg har bodd i Oslo. Men hallo, nå er ikke det et hinder lenger! Jippi- lenge leve gode venner!

Det andre målet mitt er faktisk å planlegge mindre, og leve mer (om det ga mening?) for ting går som oftest ikke etter planen uansett, haha... Rett og slett bare ta ting som det kommer, og gruble mindre. Det må da være to relativt greie mål :)

Jeg velger å ikke skrive så mye om året som har gått, og slenger heller ved noen bilder fra magiske øyeblikk og turer i 2017.

Shit! Merker jeg savner sol, sommer og lange kvelder ute med gode venner! Heldigvis går vi mot lysere tider. Nå har jeg riktignok bodd i Oslo de to forrige somrene, men kan jo håpe på en fin og solfylt sommer i Bergen også da ;)))

Måtte 2018 bli fylt med masse latter, kjærlighet og glede!

IK✨

Likes

Comments

God morgen fra Philadelphia! Ja her er det rimelig tidlig, og tidsforskjellen merkes godt på kroppen kan man si! Det fine med det er jo at man får utrolig mye mer ut av dagene (hvis en ser bort ifra at jeg er dautrøtt kl.21, haha). Vi har det så sinnsykt fint her, og bare koser oss. I går vandret vi rundt i byen mer eller mindre hele dagen. Sightseeing, shopping, god mat & drikke. Akkurat sånn en ferie skal være! I morgen tidlig går turen videre til New York, så det gleder jeg meg veldig til!


Mens de andre gikk inn i historiske bygninger for å sluke til seg litt gammel historie, syntes imidlertid mamma og jeg at det var hyggeligere å vente ute i solen. Og brukte anledningen like greit til å ta litt bilder.

Og se så fin utsikt her vi bor da! For ikke å nevne at temperaturen ligger på over 20°C. Rart jeg koser meg?


Ønsker alle en fiiiin helg!

IK✨

Likes

Comments

Jeg skjønner ikke hvor dagene og ukene blir av, tenk at nå er vi allerede i oktober! Høsthøsthøst!! Etter jobb i går, ruslet jeg mot Bogstadveien for å ta en etterlengtet spasertur med Alba'en. Perfekt kombo med bestien i ene armen, kaffe i den andre og litt sladder i luften. I dag skal jeg få unna litt rengjøring og klesvask, for til uken drar jeg til USA på en liten miniferie!! Og denne gangen går turen til Philadelphia og New York. Kjenner at det skal bli utrolig deilig, og jeg gleder meg veldig!


Finfin søndag til alle!

IK✨

Likes

Comments

Ja her var det mye å feire. I helgen har jeg vært i Bergen (igjen) for å feire min kjære tante og i onkel. En heidudranes fest hadde de stelt i stand, da de begge er 50 år i år samt at de har vært gift i hele 25 år. Feiringen ble holdt på Oseana kunst- og kultursenter, og var rett og slett helt perfekt. Hyggelige mennesker, nydelige omgivelser og ikke minst helt sinnsykt god mat og drikke. En god fest blir aldri feil, og ekstra kjekt er det jo såklart når begge jubilantene betyr så mye for meg.Håper alle har hatt en like fin helg som meg!

IK✨

Likes

Comments

Nå er det virkelig lenge siden jeg har blogget, men slik blir det nå av og til.. Lite nytt å melde! Dagene går med til jobb, men hva gjør vel det når jeg elsker jobben min? Ellers er det lite nevneverdig som skjer i hovedstaden, hehe.
Til min store glede, kan man endelig begynne å få en følelse av høst. Fineste årstiden, spør du meg ;-)


Ha en super mandag!

IK✨

Likes

Comments

Åh, for en perfekt dag dette har vært! Etter jobb dro jeg rett på salongen til Martine for å fikse etterveksten (veldig på tide!). Da jeg var ferdig der bar det videre på "tokt" med Alba. Og vet dere hva? I dag er det ett helt år siden Alba og jeg flyttet til Oslo, tiden flyr altså! Det feiret vi med sushi og kos i parken- i nyyydelig kveldssol!
Elsk på denne dagen altså!

IK✨

Likes

Comments

Jeg er ikke så altfor glad i smykker, men disse enkle smykkene her passer meg helt perfekt! Og kan "piffe" opp et ellers kjedelig antrekk. Jeg har da fått meg to nye favorittmerker; Enamel og Jane Køning, fine og klassiske sølvsmykker til en overkommelig pris. De finnes også i gull (gullbelagt sølv). Personlig er jeg mest glad i sølv, men det er jo smak og behag :) Du finner smykket og armbåndet + masse annet fint her !

Og så var det klokker da, det elsker jeg! Og syntes det tar seg vel så godt ut på armen som et armbånd. Her har vi min absolutt nr 1. Favoritt, så stilren og enkel! Og er som man kan se; godt slitt.. Grei unnskyldning til å kjøpe seg ny ;)


Ønsker alle en fantastisk søndag !


IK✨

Likes

Comments

Jepp, i dag har det vært skikkelig Bergensvær i Oslo. Litt deilig er det nå faktisk, så lenge det ikke blir 365 dager i året. Og noen regndråper stopper selvsagt ikke to bergensere i å gå ut, så i ettermiddag ble det en koselig rusletur til Aker Brygge med Martinemoren min.

Godt fornøyd med at det begynner å bli litt kjøligere ute. Ullgensere, tykke skjerf og kåper er definitivt det jeg liker best med høsten! Ah gleder meg!

Håper alle har hatt en like fin torsdag som meg!

IK✨

Likes

Comments

Hvor kuul er ikke denne genseren da? Jeg kjøpte den på jobben i dag, etter å ha crushet på den i et par uker! Rått sammen med dette lakkskjørtet, for ikke å snakke om skinnbukser. For en enda mer casual og tøff look, hadde jeg lett toppet det med den rød capsen.

Ha en fin mandag da!

IK✨

Likes

Comments