Värt att köpa ny jacka ändå?

Börjar bli tröttsamt det här med vinterjacka... Jag har en kappa just nu som jag är nöjd med men som är på tok för kall. Den jag beställde från Zalando vart inte alls som jag tänkt mig. Det var också en kappa, en kortare modell. Men den har jag ju som sagt skickat tillbaka redan.

Var in en sväng på älskade Zalando idag igen. Beställde faktiskt hem en annan jacka som jag tittade på först. Jag valde bort den eftersom den var dyrare, men nu är den nedsatt med 30% så det skiljer inte så mycket i pris på de två längre. Jag testar, beställer hem den och provar. Ofta brukar jag känna direkt om det är någonting jag vill behålla eller inte.

Vad tror ni? Den känns ju väldigt mysig måste jag säga.

Hittade även en tröja som jag blev såå kär i direkt, samt ett litet Adidas-set som jag ska ge till Loui i julklapp. Såg det för någon dag sedan och skickade en bild till min syster. Hon älskade det och pappan gillar märket så det blir perfekt till den lille mannen.

Alltså jag är ju en shopaholic. Jag vet inte vad som hänt senaste tiden men jag kan vara ärlig och säga att jag har noll koll på hur mycket jag faktiskt shoppar och spenderar. Det är inte alltid så positivt. Det kostar en del pengar. Men det är något jag är väldigt medveten om och mitt nyårslöfte för kommande år är att 2020 ska bli mitt ekonomiska år och jag ska ta kontroll över mitt beteende när det gäller just shopping.

Men....

Jag har hittat ett par skor också... Jag har inte beställt dem (än). Men de står högt upp på min önskelista. Mina vita sneakers jag köpte för att ha på jobbet är ju Karl Lagerfeld. Jag köpte även i samma veva ett par "gummistövlar", låga i ankelmodell. Nu hittade jag ett till par som passar perfekt i det slabbiga Stockholmsvädret som kan bli.

Samtliga bilder och produkter är från Zalando.
Jacka, här. Adidas-set, här . Huvtröja, här. Gummistövlar, här.

Gillar

Kommentarer