Utslagen och trött

Har inte gjort många knop idag. Sov länge, men hade så ont i magen igår kväll så jag tänkte att jag behövde det. Jag har fortfarande ont i magen så ligger på soffan mer eller mindre utslagen. Har lyssnat på ljudbok i ett par timmar. Kommer säkert lyssna klart hela boken redan idag. Bara sedan jag vaknade har jag lyssnat i drygt tre timmar utan paus.

Har försökt äta lite havregrynsgröt, tänkte att det skulle få igång min mage som bara verkar ha stängt av. Men nej... Har magknip och mår illa... Jag tror att det beror på buffématen vi åt när vi kryssade. Jag tror inte sådan mat är bra egentligen. Jättedumt att vi åt där men nu blev det så. Maten som står framme och som alla är och petar i. För att inte tala om den vidriga drycken... Öl och vin på tapp... Kan ju vara någonting annat också men har haft så ont i magen sedan kryssningen så jag vet vad det Amanda skulle vara.

Tog en liten stund och pysslade om mig själv tidigare idag i alla fall. Fick ju så många tester från Dermosil av min syster. Den gröna, en ansiktspeeling, den var såå skön mot huden. Nu har jag köpstopp ett tag men kommer skriva upp den på min önskelista. Den vita, en dagkräm, var också riktigt skön. Men jag har faktiskt köpt ett dagkräm redan på fartyget, från Lumene, så det är ingenting jag behöver köpa just nu.

Gjorde ett par fynd ombord som jag ska visa upp senare tänkte jag. Just nu ska jag bara försöka ta mig igenom den här dagen. Imorgon är det nyårsafton! Hoppas jag mår bättre då - ska visserligen jobba men pallar inte ha ont oavsett...

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer