Trött och tacksam

Så var det över för i år då... Nej inte riktigt, men för idag. Imorgon ska vi hem till min bror och fira med honom och hans busungar, mina älsklingar Tor och Loke. Så det blir kul!

Jag har ätit så galet mycket mat idag. Nu är jag helt slut, fullproppad med mat och väldigt, väldigt trött. Förstår inte hur man ska orka äta mat någonsin igen, eller så känns det just nu men det lär väl kännas annorlunda imorgon. Hoppas jag, haha!😄

Tomten kom på besök ikväll också. Det var väl ingen jättesuccé faktiskt. Min syster berättade ju att Loui har pratat om och frågat efter tomten i en månad. Men när tomten väl knackade på så var det nog lite läskigt ändå. Han vågade inte fram och hälsa på tomten och mamma fick gå med och hämta varje paket. Det går säkert bättre nästa år, han är ju fortfarande så liten. Men det blir ju tomte imorgon hemma hos min bror också, så vi får se hur det går.

Till och med jag fick klappar i år. En chokladask från min systers svärmor. Alla andra fick varsin också så det var ju jättegulligt att hon tänkte på mig. Av Loui fick jag en mugg, ”världens bästa moster” och av min mamma och hennes man, förutom tavlan som jag öppnade imorse fick jag även en kokbok. Sanna Brådings ”Veganboken”. Jag är ju inte vegan men jag tycker väldigt mycket om att laga mat som är helt vegansk. Man kanske ska hoppa på den där utmaningen, veganuari 🌱

Nu är jag väldigt, väldigt trött... Jag gick faktiskt och la mig på sängen en stund efter paketutdelningen. Hann nog precis somna sen kom mamma och frågade om jag skulle vara med och fika. Åt en liten cheesecake och tog en kopp kaffe, sedan somnade jag till i soffan igen. Jag tror jag orkar med en liten stund till. Jag och syrran ska titta lite på tv sen somnar vi nog bägge två ovaggade kan jag lova.


Hoppas ni alla haft en riktigt bra dag, en mysig kväll och en fantastiskt god jul! ❤️

Gillar

Kommentarer