Thorstis...

På lördag är det ju Mello igen. Jag måste, innan jag börjar prata och tycka om de tävlande bidragen och artisterna få uttrycka hur tråkigt och fruktansvärt dåligt det är att min favorit Thorsten Flinck inte får tävla på lördag..

Han hade varit min personliga favorit på lördag, någon jag hejat och röstat lite extra på. Jag älskar numret han gjorde i finalen 2012 när han tävlade med "Jag reser mig igen". Sedan dess har Thorstis varit en favorit hos mig och jag är seriös när jag säger att jag verkligen hade sett fram emot att se honom tävla på lördag. Men istället blir han diskad på grund av ett pågående åtal emot honom. Samtidigt tillåter SVT ett par killar som är dömda för brott... Jag ger mig inte in i den debatten mer än att jag tycker det är väldigt dåligt att inte låta Thorsten Flinck tävla. Men istället blir det Jan Johansen, det är inte jättefel det heller. Jan Johansen är en fantastisk sångare men jag hade ju sett fram emot att få se Thorstis igen...

Jag får önska Jan Johansen all lycka i tävlingen på lördag och istället fortsätta titta på och älska Thorstis framträdande från 2012.

Gillar

Kommentarer