Så var det lördag

Godmorgon alla fina!

Jag fick ju inte alls så mycket gjort igår som jag tänkt mig. Främsta anledningen till det var nog att jag sov lite för länge, vaknade runt 12 så det vart inte så mycket tid att göra någonting annat än fixa frukost och sedan åka till jobbet. Idag är det lördag, jag kommer ha betydligt mer tid på mig i eftermiddag. Jag vill verkligen rensa min garderob och ta ner massa skit till källarförrådet. Grejerna har liksom stått i hallen hela veckan nu men jag är så fruktansvärt dålig på att ta tag i saker så det blir ju ofta stående.

Väntar fortfarande på att ett företag ska höra av sig till mig och boka in tid för att komma och utreda om jag eventuellt har en fukt- eller mögelskada i lägenheten. De ringde inte igår så jag antar att det blir nästa vecka. Men måndag är väl en röd dag? Eller?

Tyckte jag fick en så bra idé igår när jag kom hem från jobbet - skulle tvätta håret och bara, vafan, jag slänger i lite av mitt färgbalsam så jag får tillbaka mina violetta/djuprosa toner i håret. Resultat blev till att börja med kaos, så för att försöka rädda det och göra resultatet lite jämnare satte jag i en annan färg. Jag tror den är från L'oreal. Colorista heter den och är väldigt, väldigt rosa. Men på mitt mörka hår har den tidigare blivit en skön nyans bara av lite violett så som jag älskar. Den här gången blev det dock allt annat än bra. Lovade en kompis att jag skulle skicka en bild på håret till honom när jag var klar, men vågade fasiken inte. Det var KAOS. Så in i duschen igen på kvällen i ett desperat försök att schamponera och tvätta håret ordentligt för att få ut lite av färgen. Det är som tur är sådan färg som faktiskt försvinner med tvätten, den håller bara ett par dagar alltså. Nu är jag hyfsat nöjd med resultatet. Det är lite skiftningar i violett i topparna men jag vågar inte göra mer än så. När min ekonomi är lite mer stabil är det första jag ska göra att boka in en tid hos min bästa Lena så hon kan fixa mitt hår istället. Älskar att det har blivit ganska långt nu men behöver toppa det lite.

Är fortfarande lite röd i pannan efter min julfest där jag vaknade och såg ut som Harry Potter med ett stort rivsår i fejset. Hoppas verkligen det kommer blekna med tiden. Det sköna är ju att efter förra lördagen när vi var ute så hade jag ju ett liknade, fast större, rivsår på ena skinkan. Så jävla snyggt! Nu syns ju inte det för de jag inte klär av mig för. Och jag har faktiskt redan ett stort jäkla ärr på röven från när jag var väldigt liten och ramlade i badkaret också. Jaja, det visar väl att man lever. Bakdelen bryr jag mig inte nämnvärt om, vad är ett ärr mer eller mindre liksom. Men ansiktet... Där får jag vara mer försiktig i fortsättningen.

Nu blir det jobb ett par timmar framåt - vi hörs!

Gillar

Kommentarer