Pallar inte

Nej men orkar seriöst inte. Jag vet inte vad det är men allt är fel med den här dagen. Var sjukt otaggad på att jobba redan igår. Ville typ inte åka hit. Och ni vet ju redan att jag inte skulle ha något emot att bli smittad av corona för att bli satt i karantän och slippa jobba på ett par veckor... Kan inte sätta ord på det. Det är bara någonting som är fel. Känns som att jag är skyldig till allt som är fel på jobbet just nu, men jag vet ju att det inte är så.

Dessutom har vi ändrat schemat, vi ska i alla fall testa och jobba på ett annat sätt men jag har redan kommit fram till att jag bli extremt låst med det nya schemat. Det kommer kännas som om jag har mindre frihet efter jobbet med tanke på att jag ena veckan alltid måste gå upp tidigt och andra veckan slutar sent. Så att hitta på saker utanför jobbet känns rätt begränsat just nu. Då har jag hellre vändpass alltså. Dessutom kan jag knappt jobba extra någonting när schemat ser ut såhär. Det är någon enstaka fredag och lördag som går bara. Nästa söndag har man tydligen ändrat mitt pass också till ett förmiddagspass istället för kväll. Då hade jag redan bokat in mig på ett extrapass på Nalen på lördagen vilket betyder att jag antingen måste ta bort det passet eller vara jävligt trött på söndag morgon. Hoppas verkligen det bara är den söndagen det gäller för annars försvinner ytterligare en dag jag kan jobba extra på. Och tyvärr är jag ju väldigt beroende av den extrainkomsten. Har jag inte den så kommer jag inte gå runt ekonomiskt, hotellet betalar inte tillräckligt mycket trots att jag jobbar heltid.

Utöver det luktar min lägenhet precis lika konstigt som efter jul där när det var som värst. Dessutom har jag en person i min närhet. Någon som betyder mest av allt för mig i hela världen som inte mår bra och går igenom en väldigt jobbig tid. Vilket också såklart känns i hjärtat och gör mig låg. Mest för att jag inte kan göra någonting för att hjälpa henne. Jag hatar att klaga, hatar att känna mig så nedstämd som jag gör just nu. Men samtidigt så känner jag ingen som helst energi för att kunna vända på det här heller. Det får vara lite bajs ett tag. Det vänder väl tids nog.

Gillar

Kommentarer