Paket, paket, paket!

Känns som om jag har gjort det här förut, alltså hämtat paket från Pinkypine och Dermosil.

Från Pinkypine den här gången köpte jag en bok till mig själv där jag tänkt skriva ner och fullfölja mina nyårslöften. Så en stor del av innehållet kommer ju vara den budget jag lägger upp varje månad.

Från Dermosil vann jag faktiskt ett kit med produkter från deras julkollektion i den julkalender som de har på hemsidan. Det har varit några fler utlottningar efter det men då har jag tyvärr inte vunnit någonting mer.

Har än så länge bara testat bodypeelingen, jag skulle nog föredra en med antingen mer eller grövre korn i. Sedan kanske inte doften föll mig helt i smaken heller, men det är ju roligt att få grejer.

Så jag beställde dels boken till höger till mig själv.

"This is my year to follow my dreams." Och den är ju alltså för mig att fylla med mina nyårslöften men också mina drömmar och mål för 2020.

Och så köpte jag även en kalender, i julklapp till min älskade vän Lena. Jag hoppas verkligen inte hon tar illa upp, för det är inte menat som någonting elakt. Det är menat att ge henne en knuff i rätt riktning då hon har opererats och nu vill hon gå ner i vikt. Men jag tror hon kommer förstå och jag tror faktiskt hon kommer bli glad, sedan om hon kommer ihåg att faktiskt använda den är en helt annan grej.

Jag kommer i alla fall använda min bok som jag har köpt till mig själv.

Gillar

Kommentarer