På jakt efter ny spegel

Jag har ju, som ni säkert har märkt, en ganska liten spegel och framförallt en ganska skitig spegel. Det senare kan jag ju lätt göra någonting åt. Jag menar, hur svårt kan det vara att bara damma av en spegel? Men den är också lite för liten, eller jag vill ha en större helkroppsspegel.

Hittade en helt okej från Ikea. Inget speciellt med den, inte för dyr och skulle funka här hemma hos mig utan problem.


499:- på Ikea.

Grejen är väl bara att jag tycker den är lite tråkig kanske... Eller? I jämförelse med vad jag hittade på Jotex så bleknar den här i jämförelse.

Alltså. Jag älskar det här. Det är blått sammetstyg runt hela spegeln, den skulle ju passa såå bra i min lägenhet. Men den är betydligt mycket dyrare... Just nu är den nedsatt med 50% vilket man kan tycka är bra, men den är fortfarande svindyr.
1999:- på Jotex. Den har alltså kostat 3999:-

Men snälla... Ja, den är fin. Men den är fasiken inte värd fyra lax! Då tänker jag att det måste vara betydligt billigare att köpa den första spegeln eller något liknande av Ikea-modell. Skaffa lite nice tyg och bara klä in den. Det kan omöjligt kosta mer än 4000 spänn alltså... Jag gillar verkligen den från Jotex, men även om den är nedsatt med halva priset så måste jag erkänna att 1999:- för just den spegeln är inte värt det. Eller är speglar såhär dyra? Är det jag som har missat något?

Gillar

Kommentarer