No emotions

Godmorgon alla glada och icke-glada ❤

Det är första september idag, betyder det att sommaren är över nu? Jag vet inte... Inte nödvändigtvis va? Hoppas inte det. Hursomhelst, ingen kunde vara gladare än jag att det äntligen är september. Det betyder massa grejer, bra och dåligt egentligen. Framförallt betyder det att jag har elva dagar kvar på jobbet, varav åtta är arbetsdagar. Men alltså elva dagar totalt innan jag är fri från detta ställe som jag ogillar och som ogillar mig. Jag hatade inte stället innan jag fick sparken alltså men det har ju som inte varit kul att hänga här i tre månader efter att ha blivit uppsagd. Vilket jag tror de flesta kan förstå. Hur ska man hitta motivationen i att gå till jobbet när man vet att man ändå inte får jobba kvar? Men skit i det. Vi ska fokusera på så mycket annat nu i september.

Bland annat, så tänker jag återigen delta i Orsakullans bloggutmaning. Det gick ju sådär sist jag skulle göra det, jag höll på ett tag men missade några dagar och sedan försvann jag lite från bloggandet. Men nu kör vi igen, det ska bli kul. Så första inlägget för den utmaningen kommer senare idag. Dessutom har jag anmält mig till Nouws September Challange, eller vad den heter... Vet inte exakt vad det innebär än, men det låter skoj. Och jag vill ha grejer att fokusera på hela månaden ut då jag kommer stå utan jobb inom två veckor. Dvs om inget annat dyker upp... Jag väntar med spänning på att få höra från ett jobb jag var på intervju hos här om sistens, de skulle hålla intervjuer fram till fredag förra veckan och därefter höra av sig. Hörde ingenting igår, så kanske idag..? Om inte får jag nog tolka det som att jag inte har gått vidare i deras anställningsprocess.

Såg även en annan rolig grej på Facebook, någon som jag känner hade lagt upp och, visserligen inte taggat mig i inlägget men det kändes ändå som en grej för mig just nu. Även detta en utmaning. Som handlar lite om det jag försöker ställa om min kropp till just nu, välmående. En simpel utmaning om att göra 25 armhävningar om dagen i 25 dagar. Det borde jag ju klara av, eller? Jag har ju sedan en vecka tillbaka ungefär börjat "banta". Eller mer ta kontroll över kosten, det jag äter och dricker. Det har ju varit fruktansvärt mycket alkohol och utemat under sommaren och det värsta jag vet är när man känner på kläderna att det börjar sitta lite väl tajt. Och som snart arbetslös har jag inte ekonomi till att köpa så mycket nytt, utan istället för att anpassa kläderna efter mig så får jag anpassa mig själv efter kläderna. Jag kan säga att när jag vägde mig i söndags låg jag på 73 kg - vilket är ett par kilon mer än vad jag normalt väger. Så jag vill bara ner till min "normalvikt" igen och kanske ta tag i den där jäkla träningen, igen... Få lite bättre kondition och styrka i kroppen. Jag vägde mig igår och då stannade vågen på 68,7 - så någonting har jag ju gjort rätt vad gäller kosten åtminstone, för det är hittills det enda jag har lagt om. Inte tränat någonting, men jag vet ju att jag måste om jag verkligen vill se resultat.

Det kommer även komma ett "veckans boktips" inom kort. Dock har jag precis sagt upp mitt Storytel konto, det är lite för dyrt för att kunna ha när jag inte har någon inkomst. Tråkigt, men jag insåg ju att jag har massor av fysiska böcker hemma som jag inte har läst. Och jag tycker ju om att läsa, dessutom kommer jag ha tid att göra det innan jag får ett nytt jobb. Så det första boktipset kommer vara från en ljudbok - men resterande blir "vanliga" böcker.

Nu har jag skrivit tillräckligt så jag stannar där och återkommer under dagen. ❤❤

Gillar

Kommentarer