Mitt sista morgonpass!

Godmorgon godmorgon!

Vaknade av ett sms från mamma, hon frågade om jag såg någon brandrök hos mig. Det hade tydligen brunnit under natten på en McDonalds här i stan. Men ute hos mig i förorten syntes ingenting. Kom in till Slussen och slogs direkt av hur otroligt mycket brandrök det luktade. Det är någonstans i Östberga här i Stockholm som hela restaurangen har brunnit ner.

Hur som helst, ungefär samtidigt jag kommer fram till Slussen slår det mig: Jag tog hem och tvättade mina arbetskläder igår. De ligger kvar hemma på sängen. Prydligt vikta och redo för att stoppas ner i väskan och ta med till jobbet. Har jag de med mig till jobbet? Nej... Nej, gud nej. Som tur var hade jag en extra tröja i mitt skåp i alla fall som jag kunde ta på mig. Byxorna däremot. Hade bara ett par.

What to do... Kunde ju inte vända och åka hem direkt. Får jobba i mina snygga leggings/byxor. De är åtminstone svarta. Och det ser inte helt galet ut om ni frågar mig. Det är ju betydligt snyggare än de kalasbyxorna min chef vill att jag ska ha på mig när jag jobbar.

Och på tal om detta. Hon är ju inte min chef så länge till. Detta är faktiskt mitt sista morgonpass jag gör på Hotel Frantz. Sista gången jag står här tidigt på morgonen och checkar ut folk. Sista gången jag kommer äta frukost med det bästa housekeepinggänget. Nästa vecka jobbar jag kvällspass. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Sedan är det slut! Jag ska försöka ta vara på den här dagen. Göra det bästa jag kan av det så att säga. Det är ju inte sista gången jag ser alla kollegor, men det är sista morgonpasset så lite konstigt blir det ju. Det kommer dröja innan jag behöver gå upp 05:30 igen (fast jag kommer aldrig upp den tiden 🤫 jag snoozar i 20 minuter innan jag är uppe).

Efter jobbet kommer iaf Alex hit och möter upp mig och så ska vi åka in till stan, till Hobo Hotel och bo en natt där. Så ska vi gå ut och äta lite och sedan dricka vin på rummet hela natten gång ❤

Gillar

Kommentarer